Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.08.12

Mire jó a Billingo Céginfó szolgáltatása?

Mire jó a Céginfó, vagyis a Billingo céginformációs szolgáltatása? Milyen tekintetben kapcsolódik a számlázáshoz? Kiknek hasznos ez a lehetőség? Hogyan lehet kihozni belőle a legtöbbet? Cikkünkben megválaszoljuk a céginformációs szolgáltatással kapcsolatban felmerült legfontosabb kérdéseket.

 

A céginformációs szolgáltatás tartalmazza a hazánkban bejegyzett cégek, civil szervezetek, valamint egyéni vállalkozások adatait. Ráadásul folyamatosan szinkronizálásra kerülnek ezek az adatok a cégbírósági bejegyzésekkel, így a közhiteles nyilvántartásból mindig a legfrissebb információkat tartalmazza a szolgáltatás.

 

 

billingo-ceginformacio.jpeg

 

 

A Billingo céginformációs szolgáltatása segít a stratégiatervezésnél

 

 

A Céginfónak köszönhetően bármikor megtekinthetőek a konkurensek, valamint a partnerek adatai, például a tulajdonosok adatai, a bankszámlaszámok, az ügyvezető adatai és a pénzügyi beszámolók is. Mindez hasznos lehet a vállalkozás stratégiatervezésénél. Szóval a Céginfó használata hozzájárulhat a bevételnöveléshez, valamint a kintlévőségek minimalizálásához.

 

Manapság jó néhány cég nehéz helyzetbe került, melynek köszönhetően nőnek a körbetartozások. Emiatt a megállapodások megkötése előtt érdemes lehet ellenőrizni a leendő partner pénzügyi beszámolóit a Céginfóban. Itt látható, ha negatív tendencia van pénzügyi téren a cégnél. További pozitívuma a céginformációs szolgáltatásnak, hogy követés is beállítható a partnerekhez, így a rendszer automatikusan értesítést küld, ha negatív vagy pozitív változás történik az adatokban a megjelölt cégeknél.

 

 

A Céginfó a bevételnövelésben is segíthet, megkönnyíti az árajánlat elkészítését

 

 

A Billingo céginformációs szolgáltatása az árazás optimalizálásában, és így a bevételnövelésben is segíthet. A Céginfóban található információk segítséget nyújtanak az új partnerek cégméretének felmérésében. Ebből pedig könnyen kikövetkeztethető, hogy milyen ajánlatot érdemes adni a partner számára.

 

Az említetteken kívül arra is könnyen fény derülhet a Billingo céginformációs szolgáltatásának köszönhetően, hogy mennyire megbízható a partnercég. Ha végelszámolás vagy egyéb eljárás indult korábban ellene, az a céginformációs szolgáltatásnak köszönhetően azonnal kiderül. Szóval a Billingo Céginfó hatékony segítséget nyújt a vállalkozók számára.

 

A leendő partnert minden esetben ellenőrizni kell a szerződéskötés előtt

 

Napról napra új versenytársak jelennek meg a piacon. Csak úgy lehet felvenni velük a versenyt, ha a szükséges adatok rendelkezésre állnak a konkurenciaelemzéshez. Így a növekedési ütemük egyszerűen figyelemmel kísérhető, és nem kell kellemetlen meglepetésektől tartani.

 

Minden egyes új szerződéskötés kockázattal jár. Emiatt a leendő partnert minden esetben ellenőrizni kell, még a szerződés aláírása előtt. Ehhez nyújt hatékony segítséget a Billingo Céginfó.