Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.28

Minőségi szivattyúkat biztosít a Pedrollo

Az olasz vállalat ma a szivattyúgyártók egyik legkiemelkedőbb cége, ami modern, automatizált közegben tervezi és állítja elő a különféle motoros pumpákat. A Pedrollo név a cég alapítójától, Silvano Pedrollotól származik. Még a 70-es években kutatásokat végzet Dubai környékén, hogy segítsen vizet találni az ottani lakosoknak, akár mélyebb földrétegekből is. Akkoriban ugyanis a víz ára magasabb volt a kőolajénál.

 

ontozo-szivattyu.jpg

 

A Pedrollo cégcsoport sikeressége ide vezethető vissza. Megannyi modellt tervezett és gyártott le, ami mind a tiszta, mind az elhasznált víz elszállítását képes megoldani. A webáruházunkban Ön is számos típust talál, méghozzá kategóriákra bontva. A szivattyútechnikával foglalkozó Pedrollo termékeivel biztosítani tudja a háztartásban használt vizet, a kerti locsolást, a szennyvíz elszállítását és a fúrt kutakból származó folyadék kiemelését. A Pedrollo szivattyúkra nagyon jellemző az is, hogy minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek.

 

A kerti modellek esetében például, a kerámia-grafit tömítéssel ellátott tengely rozsdamentes acélból készül, maga a szivattyú háza pedig tömör öntvény. Nemcsak tiszta víz, hanem az alkatrészekre kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására is megfelelőek. A Pedrollo búvárszivattyúk szintén hasonló anyagfelhasználással készülnek, igaz, az öntvényből készült házat több esetben is az üvegszállal megerősített technopolimer váltja le. Az ilyen változatokkal gond nélkül ki lehet szivattyúzni a vizet mind a gyűrűs, téglás, régi kővel kirakott kutakból, mind az esővizet gyűjtő tartályokból, medencékből vagy ciszternákból.

 

A Pedrollo szivattyúcsalád víztelenítő és szennyvízszállító egységei sem maradnak hátul, hiszen gondosan tervezett működési elv és tökéletes kivitelezés jellemzi. A termékjellemzők és specifikációk alapján mindenki megtalálja a számításait a Pedrollo szivattyúk között. A vállalat 2 és 3 éves garanciát biztosít a termékeire, így biztos lehet abban, hogy a pénzéért csakis jó minőséget kap. A Pedrollo ráadásul több díjat is bezsebelt az elmúlt 40 év alatt.

 

loading...