Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.26

Minőség vezető gyártótól

A világon vezető gyártótól származik a Tokheim kútoszlop, amely mára Magyarországon igencsak kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik. A legtöbb igényt kielégítve, széles skálán mozog ami a kútoszlop választékot illeti.

Mindössszesen öt típusát különböztetjük meg: többtermékes gázolaj, etanol, adblue, benzin kiadásra alkalmas, pisztolygázzal vagy anélkül visszavezetéssel felszerelt kútoszlop kínálatból válogathatnak az érdeklődők, továbbá a Schwelm, Schlumberger és Tokheim típusú kútoszlopokhoz külön alkatrészeket is választhatnak. A legkifejlettebb kültéri fizetési rendszer a Crypto VGA Tokheim. Gyorsabb és kényelmesebb kifizetést biztosít az ügyfelek részére ez a forradalmi érintőképernyő.

 

multicore-kutoszlop.jpg

 

A megjelenő intuitív képernyők a grafikák gyorsan és egyszerűen irányítják a felhasználót az üzemanyaghűség-káryta, illetve hitelkártya folyamatokon keresztül. A Crypto VGA a legbiztonságosabb tranzakciós megoldás a legújabb PCI-jóváhagyás keretében, olyan megoldásokkal van felruházva, amely csalásellenes.

 

A GIR üzemi tankolóautomatákban a flották tankolásának jogosítása, üzemanyag fogyasztásának követése és elemzése valósul meg önálló üzemmódban vagy valós időben, de külső helyszínen nincs lehetőség a kezelői számítógéphez csatlakoztatni. Csatlakoztatható továbbá a rendszerhez opcióként elektronikus szintmérő, mosó vezérlés, soromló beléptetés is. Külön PIN kód megadásával történhet az azonosítás, illetve koronggal vagy elektronikus kártya segítségével. Előnye, hogy több telephelyet is képes kezelni a központban futó szoftver.
     

A cég 2002 óta jelentős forgalmazója magyarországi viszonylatban a benzinkúttechnika piacának, a világ vezető gyártóinak kínálatával olyan termékekkel van jelen főleg, mint kútoszlop, tankautomata, technológiai szerelvények, tartályszintmérő. Több, mint 20 éves szerviz háttérrel és szakmai múltra tekint vissza, az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás keretén belül jóváhagyott egyedülálló lézeres tartályhitelesítő technológiával.

A cég fontosnak tartja, hogy az üzemeltetők, beruházók, gyártók és kivitelező cégek igényeit figyelembe vegyék és kiszolgálják a kifogástalan minőségű, piac által jól ismert és széles körben elismert termékeivel.