Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.07

Mikor van 2019-ben a Black Friday és miért jó?

Az online rendelés szerelmeseinek valószínűleg nem kell bemutatni a Black Friday-t, mely idén november 29-ére esik. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a webshopok az év folyamán többször is kínálnak hasonlóan kedvező ajánlatokat, sőt folyamatosan akciós kuponajánlatokkal is állnak rendelkezésre. Aki keres, az talál, és tulajdonképpen az év bármely időszakában rá lehet bukkanni a kedvező lehetőségekre.

 

black-friday.jpg

 

Nem csak illatszerek, ruházati termékek és élelmiszerek kapcsán érdemes azonban a webes rendelés mellett letenni a voksot, hanem akkor is, ha nagyobb műszaki cikkekről, elektronikai berendezésekről van szó. A területen élen járó Edigital Black Friday kapcsán is áll a vásárlók rendelkezésére. Az ünnepekhez közeledve rendkívül sokan keresik a számítógépeket, laptopokat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket, de a konyhai berendezések és televíziók iránt egész évben rengetegen érdeklődnek. Vannak, akik a legújabb technikai megoldásokat részesítenék előnyben, mások mindössze korszerűbbre cserélnék régi vagy meghibásodott készülékeiket.

 

Mindenkinek megvan a véleménye a Black Friday akciókról, ám a megbízható áruházláncok mellett döntve valós kedvezményekkel, és néha meglepően jó árakkal lehet találkozni. Ha egy helyről szeretnénk többféle termékcsoportot megrendelni, akkor a Black Friday Emag Friday lehet az ideális választás. Az Emagnál ugyanis a lakberendezéstől kezdve a ruházati termékeken át az elektronikáig minden megtalálható. Nincs szükség arra, hogy többféle webáruházban regisztráljunk, hiszen egyetlen regisztrációval kedvünkre vásárolhatunk. Érdemes akár hírlevélre is feliratkozni, így azonnal értesülhetünk kihagyhatatlan ajánlatokról.

 

Az akciókat mindenki szereti. A vásárlók egyre tudatosabbak, és ma már az ünnepek előtt akár hónapokkal szeretik beszerezni a majdani ajándékokat. Ehhez a Black Friday remek lehetőséget teremt. Hasznos átgondolni tehát már most, milyen ajándékkal szeretnénk kedveskedni barátainknak, családtagjainknak. A tapasztalatok szerint az év utolsó hetei rendkívül gyorsan eltelnek, és ilyenkor bizony jól jön, ha már az ajándékok a szekrény mélyén lapulnak. Fedezze fel az idei Black Friday akciókat és spóroljon ezreket! Műszaki cikkekhez is kedvezőbb áron lehet hozzájutni, ami nem elhanyagolható szempont a televíziók, hűtők és mosógépek árszínvonalát látva.