Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.02.02

Mikor hívjunk mobilgumist?

Vannak helyzetek, amikor az út szélén ragadunk... Egy defekt igen kellemetlen dolog és sajnos sokan egyedül nem is tudjuk megoldani a problémát; mert nem értünk hozzá, mert nem láttunk még emelőt, mert nincs a kocsiban megfelelő szerszám, mert épp a legjobb öltönyünk van rajtunk, mert egyszerűen nem tudjuk megengedni a csavarokat...

 

non-stop-gumiszerviz.jpg

 

Minden ilyen esetben segít rajtunk a non stop gumiszerviz szolgáltatás. De milyen problémák esetén fordulhatunk az ilyen cégekhez? Az amobilgumis.hu csapata segítségével jártunk utána.

A mobil gumiszervizek legnagyobb előnyét az jelenti, hogy bármikor igénybe vehetők. A legtöbb ilyen szolgáltató 24 órás ügyeletet tart, tehát az éjszaka közepén és hétvégén is a bajbajutottak rendelkezésére állnak. Ez hatalmas előny a hagyományos gumijavítókkal szemben, hiszen hozzájuk esetleg autómentővel juthat el egy defektes autó, de csak munkaidőben...

Természetesen a mobil gumiszervizek elsődleges szolgáltatása a gumiszerelés. Ha megsérült a gumiabroncs és használhatatlanná vált a gépkocsi, akkor a mobilgumis szolgáltatásoknak köszönhetően gyors segítségre lelhetünk. Az ilyen szervizautók úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legtöbb hasznos eszköz férjen el bennük. Ráadásul a jobb szolgáltatók aggregátorral is rendelkeznek, így a kézi szerszámok mellett elektromos felszerelést is tudnak használni. Ennek köszönhetően a munka gyorsabb és minőségesebb lesz. Ráadásul nincs szükség autómentésre, aminek a költsége igen magas is lehet.

A mobil gumiszerviz szolgáltatások igénybe vehetők a legkülönfélébb méretű kerekek esetén is. Mivel a szervizautóban megtalálhatók a legkülönfélébb szerszámok, így nem okozhat problémát a mesterek számára a nagyobb abroncsok szerelése sem. Legyen szó akár traktorról, akár motorkerékpárról, a segítség nem maradhat el. A kerékpárok esetében általában nincs szükség helyszíni mentésre, hiszen a járgány egyszerűen és biztonságosan szállítható a szervizautó rakterében. Ilyen esetekben a kerékpárt vagy a telephelyre vagy a tulaj által kért helyszínre szállítják.

A mobil szervizes kocsik alkalmasak lehetnek a durrdefektes abroncsok javítását is. Itt mindenesetre feltételes módot kell használni, hiszen a durrdefektes abroncsok nem minden esetben javíthatók. A felelős szakemberek csak akkor javítják, illetve adják át a javított abroncsot, ha az garantáltan biztonsággal használható.

A korábbi években az autópályás mentés még komoly problémákat okozott. Sok esetben klasszikus és költséges autómentésre volt szükség, amikor a defektes gépjárművet elszállították. Ma már a mobil gumiszervizek megoldást jelentenek erre a problémára. Akár a helyszínen meg tudják szüntetni a problémát, így a hiba elhárítása után a gépkocsi folytathatja tovább az útját.

Egyes mobil szervizek kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálnak. Az Amobilgumis csapata autóklímák töltésével is foglalkozik. A feladatot gyorsan és szakszerűen végzik; a hatékonyságot egy mobil, teljes egészében automatikus működésű gép teszi lehetővé.

Láthatjuk, hogy a mobil gumiszerviz szolgáltatásokra sokunknak komoly szüksége lehet. Sajnos mindannyiunkkal előfordulhat, hogy defektet kapunk. Ha nem tudjuk önerőből megoldani, akkor szakmai segítségre lesz szükségünk. Mivel a nap huszonnégy árában rendelkezésre állnak, nem kell attól tartanunk, hogy nem találunk segítséget. Mindenesetre érdemes a legjobbnak ítélt szolgáltató elérhetőségét elmentenünk. Nem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk egy mobil gumiszerviz szolgáltatására.