Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.27

Mi szükséges az ingyenes pályázatfigyeléshez?

Legyen szó kis-, vagy középvállalkozásokról, finanszírozás terén nagy segítség lehet minden cégnek a pályázatok nyújtotta lehetőségek. Sok esetben „ajándék” pénznek tűnhetnek a pályázati források, ám aki egy kicsit is utána jár, rájön, hogy ez korántsem így van. Bizonyos előírások, kötelezettségek biztos költségeket jelentenek a vállalkozásoknak. A sikeres pályázatok benyújtása érdekében, célszerű profikra bízni a dokumentációk megírását, hiszen egy-egy kiírásra akár több száz pályázat is beérkezhet, nagy a konkurencia.

 

palyazatfigyeles.jpg

 

Sok esetben már az is nehézséget okozhat a vállalkozásoknak, hogy naprakészek legyenek az aktuális pályázati kiírásokat illetően. Azoknak, akik pályázat író céget hívnak segítségül, már erre se kell, hogy gondjuk legyen. A legtöbb pályázatíró cég weboldalán (mint például a forrascentrum.hu) csupán egy regisztrációba kerül az ingyenes pályázatfigyelés. A linkelt oldalon csupán néhány adat megadása szükséges, és már fel is iratkoztak a cég hírlevelére. Tőlük havonta egyszer kapnak üzenetet, melyben az érvényes hitelekről, pályázatokról, és kockázati tőkéről tájékoztatják az ügyfeleiket. Amennyiben valamilyen új pályázat kerül kiírásra, netán egy kedvező hitelkonstrukció tűnik fel, azonnal értesítik az ügyfeleiket.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse bizalommal az oldalon található pályázatíró csapatot. Több száz pozitívan elbírált pályázattal a hátuk mögött még mindig az a legfontosabb a számukra, hogy a megrendelők igényeinek sikeresen feleljenek meg. Ügyfeleiknek a díjmentes pályázatfigyelés mellett ingyenes pályázati tanácsadást is kínálnak.