Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.10.30

Megújult a Fiat 500X

A Fiat márkanevet senkinek nem kell bemutatni, hiszen Olaszország legnagyobb autógyára. Azt azonban kevesen tudják, hogy a FIAT betűszó mit is takar. A márkanév a „Fabbrica Italiana Automobili Torino” szavainak kezdőbetűiből alakult ki, amely magyarul azt jelenti, hogy Olasz Autógyár Torino, mivel a cég székhelye az észak-olaszországi Torino városban található.

 

A céget még az 1800-as évek legvégén alapították és hosszú életútja alapján nem kisebb neveket tudhatott a magáénak, mint a Cinquecento, a VAZ, a Fiat 124 (Zsiguli), a Zastava és a Polski Fiat.

 

Az autógyár jelenlegi modelljei közül kiemelkedik a Fiat Tipo, a Fiat 500, a Fiat 500C, a Fiat 500L, a Fiat 500X, a Fiat Panda, a Fiat Punto, a Fiat Bravo, a Fiat Qubo, a Fiat Dobló, a Fiat 124 Spider, a Fiat Talento és a Fiat Ducato.

 

Ennyivel tud még többet az új Fiat 500X

 

A megújult Fiat 500X egy olyan SUV, amely kategóriájában is egyedülálló külsővel rendelkezik. A gyönyörű külső alatt pedig erős teljesítmény, modern rendszerek és káprázatos belső tér várja a vezetni vágyókat. A korábbi modellhez képest, az új változatban újratervezték az első és hátsó lökhárítókat, így az 500X stílusjegyei most még erősebbé és határozottabbá váltak.

 

A legmodernebb Uconnect 7”-os HD LIVE segítségével pedig mindent megtehetünk, amit csak egy autós rendszertől elvárhatunk: navigáció, zenelejátszás, hívások és üzenetek kezelése stb. Az autó ezentúl 20%-kal hatékonyabban világítja meg az utat is, így még biztonságosabbá teszi az éjszakai vezetést is. Frissítésre került a központi kijelző is, amely még könnyebben átlátható mint eddig, ráadásul a kormánykerékre kerültek új, ergonomikus audiovezérlők is.

 

fiat500x-uj.jpg

 

Csodaszép külső és kényelmes belső

 

A megújult Fiat 500X formája teljesen felfrissült, köszönhetően az új formatervnek, amely nem csak a lámpákat, hanem a karosszériát is érintette. A stílusos LED lámpatestek ma már a széria saját stílusjegyeivé nőtték ki magukat, köszönhetően a karosszéria színére fényezett lámpabetétnek, amely semmi mással össze nem téveszthető.

 

A fejlesztők azonban nem csak a külsőt, hanem a belsőt is megreformálták. Modernebb, okosabb és kényelmesebb belső teret hoztak létre, amelyhez erős motor, nagy teljesítmény és automatizált rendszerek is tartoznak. Miután beülünk az autóba, futurisztikus látvány fogad bennünket, amely csupán csak a jéghegy csúcsa az autóban lakozó megoldásoknak, amelyek még komfortosabbá és biztonságosabbá teszik a vezetést.

 

Az új Fiat 500X, már 5 millió forint alatt elérhető!

 

Az 500-as széria hagyományait követő, mégis a jövő generációját képviselő személygépjármű rendkívül kedvező feltételekkel, már 4.950.000 Forinttól elérhető a fiatszabo.hu kínálatában, ahol most limitáltan, nyitó készletes modellekhez is hozzájuthatunk, ajándék LED csomaggal és 0% THM-mel!

Vásárlás előtt természetesen lehetőségünk van személyesen is megtekinteni ezt a csodálatos autót és egy tesztvezetés alkalmával élőben is megtapasztalni azt a hihetetlen élményt, amelyet a megújult Fiat 500X nyújtani képes.