Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.30

Megtört a jég: megkapják pénzüket a károsult diákok

A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége következetes fellépésének hatására - a sajtó segítségével – elérte, hogy a károkozó Humán Operátor Zrt. azonnali kifizetéssel bevállalta a károsult diákok érintett iskolaszövetkezetekkel szemben fennálló összes követelésének engedményezés útján névértéken történő megvásárlását.

 

czegledy-ugy.jpg

(A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai kísérik Czeglédy Csaba ügyvédet, a baloldal szombathelyi városi képviselőjét (k) a Szegedi Járásbíróságon 2017. június 15-én. A bíróság elrendelte egy munkaerő-közvetítéssel foglalkozó, többmilliárd forintos adócsalással gyanúsított bűnszervezet kilenc tagja, köztük Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Bugány János)


Erre tekintettel, arra kérik a károsult és még ki nem fizetett diákokat, hogy követelésük pénzügyi rendezése végett mihamarabb jelentkezzenek náluk.
A DiáKÉSZ ingyenes jogsegély keretében felvállalta a Human Operator Zrt. által ki nem fizetett iskolaszövetkezeti tagok pénzügyi követelésének behajtását.
A mai napig 150 károsult diák vette igénybe a DiákÉSZ ingyenes jogsegélyét, követelésük összege: 1.705.063,- Ft
(Forrás: Facebook)