Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.02

Még mindig a csúcson van a Samsung Galaxy S10

Már megszokhattuk ezektől a telefonoktól, hogy nem ismerik a kompromisszum szó jelentését. A Samsung Galaxy S10 még mai szemmel is egy rendkívül jól sikerült modell. Bár ezen nincs miért csodálkozni, hiszen 2019 elején ez számított a gyártó csúcskategóriás modelljének.

 

Olyan erős és jól átgondolt készüléket kaptunk készhez, ami valószínűleg még sokáig tökéletesen, akadásoktól mentesen fog működni. Ráadásul a gyártó nem volt rest belepakolni minden extrát, amit csak el tudunk képzelni. Vajon minden Samsung Galaxy S10 tulajdonos tisztában van azzal, hogy ezek a készülékek képesek a töltés megosztásra, emellett el vannak látva véroxigénszint és pulzusszámmérővel?

 

samsung-galaxy-s10.jpg

 

Lehet, hogy ez most sokaknak új infóként fog hatni, de a cég ezeket sem hagyta ki ebből a remek készülékből. Kézben tartva azonnal feltűnhet, hogy milyen kecses vonalvezetést kapott. Elsőre szokatlan, de hamar megszokható a keskeny, ugyanakkor magas kijelző. Kényelmes kézben tartani, ráadásul pehelykönnyű. A dizájnhoz mindig jól értett a gyártó, ez esetben sem lehet okunk a panaszra.

 

A Samsung Galaxy S10 egy hosszútávú befektetés

 

Elnézve a képernyő minőségét és a bivalyerős hardvert, egyértelmű, hogy ez nem az a telefon, amit jövőre le kell cserélnünk, mert akadozni és fagyni kezd rajta az Android. Kamera téren sem kell szégyenkeznie a Samsung Galaxy S10-nek, de ezt már megszokhattuk ettől a termékcsaládtól. A videófelvevő képességei szintén ott vannak a toppon. A hardver és a szoftver szépen muzsikálnak együtt, ezért lehetővé teszik, hogy 4K 60 FPS-ben is megörökíthessük az emlékezetes pillanatokat.

 

Külön dicséret illeti a fejlesztőket, hogy hallgatnak a felhasználókra, akik között sokan voltak olyanok, akik szerettek volna egy kompaktabb, kézhez állóbb Samsung Galaxy S10-et kapni. Róluk sem feledkezett meg a gyártó, ráadásul nem egy lebutított kistesót dobtak oda a felhasználóknak, mert lényegében csak méretbeli különbségek vannak a Samsung Galaxy S10 és S10+ között. Multimédiás szempontból pedig érdemes kiemelni a sztereó hangszórók brutális teljesítményét.