Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.05.06

Már online is ki lehet próbálni az Aviva módszert

Az egészségtudatos életmód mind nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Mivel test és lélek komplex egészként működik, ezért egyik egészsége sem képzelhető el a másik nélkül. Rendkívül fontos tehát, hogy megértsük, hogyan működik szervezetünk, és ez által egy testtudatos, kiegyensúlyozott életminőséget tudhassunk magunknak. Ebben igyekszik segítséget nyújtani az Aviva módszer.

 

A mozgásforma sokak körében elsősorban a férfi és női nemi működés tekintetében ismert, pedig szerepe ennél sokkal szélesebb kört ölel fel. Serkenti a vérkeringést, tulajdonképpen átmozgatja az egész testet, így stimulálja a belső elválasztású mirigyeket, s rajtuk keresztül a hormonális működés helyreállítását, megőrzését.

 

joga.jpg

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy kitűnő választás azok számára, akik pajzsmirigy alul-és túlműködéses problémákkal küzdenek, de a manapság gyakran szóba kerülő PCOS, valamint a klimax tüneteinek enyhítésében is bizonyított már. A súlyfelesleg minden korábbinál többeket érint, de a megfelelő mozgásformával és a hormonális egyensúly megteremtésével sikerülhet elérni a normál testsúlyt.

 

Az Aviva torna nőgyógyászati műtétek előtt, valamint a gyógyulás elősegítésére is javasolt, de a peteérés előmozdítására és így a gyermekáldás megérkezésére is hatékony megoldást kínálhat. A Változás Műhely szerint már online is részt lehet venni az Aviva tanfolyamon, amely nagy segítség lehet manapság azok számára, akik szeretnének élni a tanfolyam kínálta lehetőséggel.

 

Nem csak nőket várnak a tornára, hanem férfiakat is. A mai kor legismertebb civilizációs megbetegedéseinek hátterében az ülő munkavégzés áll, amely az erősebbik nemre is igencsak jellemző. A vérkeringés fokozásával csökken a toxinok szervezetből való ürítése, és így fiatalító hatás várható el a módszertől. Emellett a szervezet öngyógyító folyamatai is beindulnak, és megelőzhetőek azok a betegségek, melyek a vérkeringés problémáiból, a hormonok megfelelő áramlásának hiányából előfordulhatnak a férfiaknál.

 

Alkalmazásával fokozható a vérkeringés az alhasi részeken, megszüntethetőek a potenciagondok, de a székrekedés és a különféle emésztési problémák megszüntetésével az életminőség javulásában is szép eredmények érhetőek el. Az Aviva torna tehát mindkét nem számára segít abban, hogy nemiségét kiváló életminőséggel társítva élhessék meg.