Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.31

Magyar álhíroldalak miatt került veszélybe az izomsorvadásos Noémi gyógyulása

Kedves barátaink,
Kedves ismerős és ismeretlen segítők!

Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy ennyi támogatót tudhatunk magunk mögött, hogy ennyi önzetlen magánszemély, cég, intézmény állt Noémi ügye mellé. Mint azt tapasztalhattátok, kötelességünknek érezzük, hogy folyamatosan tájékoztassunk benneteket a gyűjtéssel kapcsolatos aktualitásokról itt, illetve lehetőségeinkhez mérten a sajtó útján is. Az elmúlt hetekben számos örömhírről tudtunk beszámolni, és reméljük, hogy ez a tendencia a jövőben is megmarad. Noémi történetét egyre többen ismerik meg, sajnos azonban akadnak olyanok is, akik önös érdektől vezérelve megpróbálnak hasznot hajtani a fokozott közérdeklődésből.

dicsa-noemi-izomsorvadas.jpg

Mi lennénk a legboldogabbak, ha elújságolhatnánk, hogy például Szikora Róbert, Molnár Ferenc Caramel vagy éppen Bogdán László, Cserdi község polgármestere is nevét adta a gyűjtéshez, ezek azonban álhírek, melyeket egy nyilvánvalóan „kamu” hírportál terjeszt. Sem a családot, sem az alapítványt nem keresték meg az előbb említett, ismert személyiségek, és az sem igaz, hogy Cristiano Ronaldo magára vállalta volna Noémi kezelésének költségeit. Nagyon szeretnénk, ha mindez igaz volna, de sajnos nem az. Noémi sorsa továbbra is támogatóink kezében van, akiknek hála a gyűjtés egyre nagyobb lendülettel folytatódik.

Tisztelettel kérünk benneteket, hogy lehetőségeitekhez mérten próbáljátok meg ti is megakadályozni az ilyen álhírek terjedését, hiszen ezek Noémi ügyére nézve is nagyon kártékonyak lehetnek, hiteltelenné tehetik a jövőbeni valós híradásokat a gyűjtés kapcsán.

Köszönettel:
a család és az alapítvány

Forrás - Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány