Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.20

Limuzinnal a reptérre

Ha úgy éreznénk, hogy a reptérre vezető utat egy exkluzív és különleges környezetben tennénk meg, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni a limuzin-bérlésen.

 

limuzin-berles.jpg

 

Mivel utazni mindenki szeret, általában azt csomagolás és kellemes izgalom előzi meg. Ha el szeretnénk kerülni a kapkodást és az ehhez tartozó stresszt, akkor szintén van létjogosultsága annak, hogy limuzinnal menjünk ki a reptérre. A kibérelt luxusautóban hátra dőlve élvezhetjük az odautat, sőt, a bérléshez kapcsolódó ajándék pezsgő is segíthet megalapozni az ellazulást, ami szükséges a repüléshez.

 

A repülés és a kikapcsolódás élménye csak teljesebb lehet azzal, ha már az odaúton elkezdjük a lazítást, így kerülve egy még inkább várakozásteljes állapotba. A limuzinban eltöltött idő feltölt és kikapcsol, így könnyű az átmenet a mindennapos munka és a közelgő nyaralás légköre között. A limuzinbérlés Budapesten és annak közvetlen környezetében lehetőséget ad arra, hogy a tökéletes luxus érzetével érkezzünk meg a reptérre, a többi utas irigy pillantásai között.

 

Ha pedig nem mi utaznánk, hanem várunk valakit, akkor is jól jöhet egy limuzin, amit ki tudunk bérelni, hogy kiküldjük érte a reptérre. Külföldről érkező rokonok esetében is hasznos lehet, hiszen, ha 4-nél többen vannak, akkor már a saját szállítás is macerás, hiszen egy személyautónak a kapacitása is véges. Arról nem is beszélve, ha mint cégtulajdonos, az üzleti partnert egy limuzin várja a leszálláskor, akkor igazán biztos lehet a szándék komolyságát illetően. Ezzel a gesztussal mintegy megnyújtjuk a repülőút kínálta luxust, ezzel is mutatva a maximális odafigyelést az érkező vendég irányába.

 

Milyen limuzinok közül választhatunk?

 

Íme néhány, a gyönyörű limuzinok közül, amikben igazi élmény az utazás akár a reptérre, akár bármilyen esemény kapcsán:

Chrysler 300 C limuzin: Ez egy 9+1 személyes limuzin, ami tökéletesen modern, egyedi igények szerint gyártott, így nincs belőle több a világon. A színe arany metál, ami napsütésben és az éjjeli fények hatására szikrázóan csillog, így is biztosítva a maximális luxust. A teteje üvegből készült, így ha hátra dőlünk az ülésen, akkor megcsodálhatjuk Budapest felső homlokzatát is, ami mellett általában csak úgy elsétál az ember. A belső tere fekete és fehér, amihez hozzájárulnak a fények alkotta extrák, sőt a fehér bárpult jéghideg ajándék pezsgőt rejt magában. Remek választás esküvőre, leány- és legénybúcsúra egyaránt.

A Lincoln Navigator Limo egy nagyobb társaságot is be tud fogadni a maga 15+1-es férőhelyével. Ebbe akár egy nagyobb család is befér, akik éppen a nyaralásra indulnak. Ez a hófehér, 11 méter hosszú limo, ami exkluzív bárpulttal szerelt, tökéletesen alkalmas egy igen nagyszabású rendezvényhez is. Ablakai lesötétítettek, ellenben a tetejét óriási tetőablakok teszik izgalmassá.