Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.11.29

Limuzinbérlés felsőfokon

Azt hihetnénk, ha a limuzin, mint fogalom, szóba kerül, hogy csak a tehetősebb, híres emberek tehetik meg, hogy utazzanak vele. Jó hír, hogy ez mára már csak sztereotípia.

A Partylimuzin gondoskodik róla, hogy ez ne így legyen. Legyen szó esküvőről, leány-, vagy legénybúcsúról, szülinapról, vagy akár csak egy jó buliról, az nem kérdés, hogy valahogyan el kell jutni az esemény helyszínére. Hogyan is tehetnénk ezt jobban és stílusosabban, mintha egy elegáns és feltűnő limuzinnal gördülünk be és az egyenruhába bújt sofőr, hírességeknek kijáró tisztelettel nyitja ki számunkra az ajtót? Remekül hangzik, nemde?

 

limuzin-berles.jpg

 

Nem kell ehhez mást tennünk, mint megrendelni a számunkra megfelelő limuzint, melyek között szerepel:

  • Chrysler 300 c arany színű 9+1 személyes, minden extrával felszerelt, panoráma üvegtetős limuzin,

  • Lincoln Town Car, fehér színű, modern 8+1 személyes autó,

  • 9 fő felett a 12 személyes, 10 méter hosszú, Lincoln Town Car fehér színű, elegáns limuzin,

  • Infiniti QX 56, jet ajtós, 24 személyes járgány,

  • Hummer H2, 16 személyes, fehér színű luxuslimuzin is

Gondoljunk csak bele, milyen szuper érzés lenne egy tágas, minden luxussal felszerelt autócsodával végig utazni a várost, melyből egyszerre tárul a szemünk elé minden, mind az oldalsó ablakokon, mind az üvegből készült tetőablakon. A Chrysler 300 C limuzin messziről szemlélve kaphat egy enyhe sárgás színt, míg nappali fényben és éjjel gyönyörű gold glitter metál, azaz csillogó arany színben pompázik. Nem véletlenül lesik tátott szájjal a mellette elhaladó autósok és gyalogosok. De bekukkantani nem tudnak, mivel az összes ablaka lesötétített, így maximális a diszkréció. Ha mégis inkább a szabad levegőt élveznénk, annak sincs akadálya, hiszen a nyitható napfénytetőnek hála akár ki is állhatunk oda és híresség módjára integethetünk a közlekedés más résztvevőinek.

 

A belső térben a fekete és a fehér szín uralkodik. A bőr kanapé fekete színe remek kontrasztban áll a hűtött italokkal felszerelt bárpult fehér színével. Ezt csak kiegészítik a LED-világítások, melynek egész tárháza bújik meg a limuzin belsejében. Színes hangulatfények, lézer show teszi teljessé az élményt, amihez az USB csatlakozókkal rendelkező hifi berendezés szolgáltatja a zenét. Ebből igényesebbnél igényesebb klubzenék szólnak, de igény esetén a mi kedvenceink is felcsendülhetnek ha megvannak pendrive-on. Ha tv-t támadna kedvünk nézni, az is megoldható, mivel a nagyméretű LCD monitoroknak hála ezt sem kell nélkülöznünk. A moziélményt az ingyenes wifi szolgáltatás is segíti, így az utazás maga lehet a megtestesült álom.

 

A belső terében világító padló, - disco floor - és érintőképernyős vezérlőpanel is található. A rejtett oldalsó megvilágítás trendi külsőt kölcsönöz az autónak és a party hangulat garantált. Tetszik az ötlet? Vedd fel a kapcsolatot a Partylimuzin csapatával és irány a buli!