Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.04.26

Leszedette a fóliát két másik dohányboltjáról, ahol a gyilkosság történt, azt bezárta a kaposvári trafikok tulajdonosa

Leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról az a tulajdonos, akinek az egyik kaposvári trafikjában szerdán meggyilkolták a fiatal alkalmazottat, egy 20 éves lányt.

 

kaposvar-dohanybolt-gyilkossag-mti.jpg

(A kaposvári emberölés gyanúsítottját vezetik el rendőrök a Kaposvári Törvényszék udvaráról egy videokamera kijelzőjén megjelenített képen 2015. április 25-én. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint április 22-én több késszúrással megölte egy kaposvári dohánybolt fiatal alkalmazottját. MTI Fotó: Varga György.)
 

 

Gölöncsér Attila szombat este az MTI érdeklődésére azt mondta: nem várja meg a törvénymódosítást, nem hagyja, hogy a munkatársai életveszélyes körülmények között dolgozzanak.

 

Közölte: két dohányboltjának portálján már nincs fólia, a harmadikat - ahol a gyilkosság történt - többet nem fogja kinyitni.    
Elmondta azt is, hogy két kolléganője is felmondott a történtek után.

 

kaposvar-dohanybolt-gyilkossag-fruzsina.jpg

(Fotó: Trafikos kaposvári lány emlékére - Facebook)

 

Az MTI tudósítója úgy tapasztalta, hogy szerda óta több lefóliázott kaposvári dohányboltban a tulajdonosok felhatalmazásával nyitott ajtók mellett dolgoznak az eladók.


A Fő utcai trafikban történt gyilkosság gyanúsítottját csütörtökön vették őrizetbe. B. Péter a rendőrségen és szombat délelőtt az előzetes letartóztatásáról döntő bíróságon is beismerő vallomást tett.