Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.19

Légy gyönyörű az esküvőd napján is!

A herceged a meséből, a helyszín, a ruha, a zenekar már mind készen állnak? Az esküvőszervezőtökkel, ceremóniamesteretekkel, barátaitokkal már szinte minden apró részletet megterveztetek? Akkor ideje magadra is gondolnod, kedves Menyasszony! Az esküvőtök napján természetesen a sminkednek is jelentős szerep jut, amelynek elkészítésére mi ismerjük a két legalkalmasabb személyt és a legtökéletesebb szalont is!

 

eskuvo-smink.jpg7

 

Mi a fontos az esküvői sminkben?

 

A nagy napon a tökéletes, egész napon át tartó gyönyörű smink a menyasszony arcáról elengedhetetlen. Hogy mik azok, amikre jó, ha odafigyelsz? A legáltalánosabb vélemény az, hogy az esküvői smink legyen szolid, hiszen a középpontban úgyis az ifjú pár és a megható pillanatok lesznek.

 

Természetesen minden menyasszony más. Van, aki csupán arra vágyik, hogy az apró bőrhibák, árnyalatbéli különbségek legyenek kijavítva, szemére is csupán szempillaspirált tervez, de olyan is akad, aki mesebeli sminket álmodik magára, kontúrozással, rúzzsal, mindennel.

 

Amikor eltervezed a sminked a nagy napra, két dologra figyelj! Az egyik, hogy a smink passzoljon a személyiségedhez, a másik pedig, hogy a színek vagy természetesek legyenek, tehát leginkább a barna domináljon benne, vagy használjátok fel a ruhád, esetleg a dekoráció színeit.

 

A kevesebb néha több

 

Nem érdemes súlyos sminket álmodnod a nagy napra. Valószínű, hogy te magad is el fogsz érzékenyülni a nap folyamán, és ugyan a legtöbb sminkterméknek ma már elérhető a vízálló változata is, mégis azt javasoljuk, válaszd a szolidabb kinézetet.

 

Ha terveztek egy nagy bulit a nap végére, ahol a násznéppel közösen táncolhatjátok át az éjszakát, akkorra viszont előkerülhetnek az erősebb színű rúzsok, a sötétebb színű szemfestékek is.

 

Kik segítenek, hogy a lehető legtökéletesebben fess aznap?

 

A luxusra vágyó menyasszonyok számára a legtökéletesebb választás a Metropolitan szalon. Mesebeli környezetben, a belváros szívében található helyet, melyet maga Oscar Wilde ízlése ihletett, garantáltan imádni fogod, hiszen a tökéletességre törekednek az eleganciától csillogva.
 

Bátran keresd fel Nagy Júliát, szívesen segít kiválasztani, majd a nagy napon az arcodra is varázsolja azt a sminket, ami a legtökéletesebben illik vonásaidhoz. Rengeteg versennyel a háta mögött, a 2012-es év sminkeseként igazi profi hölgyről beszélünk. Professzionális termékekkel, hatalmas tudással segít majd neked, hogy tündökölhess az esküvőtökön.

 

Oláh Zsófia: modern technika, természetes hatás. Ha azt szeretnéd, hogy sminked a természetesség jegyében készüljön, őt kell keresned. Különleges airbrush technikával javítja ki az esetleges bőrhibákat, s miután elkészült a sminkeléseddel, csupán azt fogod észrevenni, hogy tündököl az arcod. Az arcvonásaid hangsúlyozása, a legszebb vonásaid kiemelése lesz a középpontban.