Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.09

Legjobb társasjátékok - miért szeretik ilyen sokan a Pandemicet?

Szerencsére még mai is bőven akadnak olyanok, akik szívesen töltik el szabadidejüket egy jó társasjáték mellett. Nem csak a családdal lehet jót játszani, hiszen mikor a barátokkal ülünk össze egy jó kis játékestre, a fergeteges hangulat garantált lehet. Egy idő után azonban a hagyományos társasjátékok unalmassá válhatnak, ilyenkor pedig érdemes valami újat kipróbálni! Ha te is unod a hagyományos szabályokkal rendelkező társasokat, mi most megmutatjuk a megoldást neked!

 

A kooperatív társasjátékok sok izgalmat jelenthetnek minden résztvevőnek! Miben különböznek a klasszikus társasoktól? Míg a legtöbb játék esetében az egyéni győzelemre kell törekedni a tagoknak, itt már csapatként kell együttműködnie mindenkinek. Összedolgozva kell megtalálni a legjobb stratégiát annak érdekében, hogy megmenthessék a világot, vagy épp túléljenek valamilyen járványt. Na persze szerencsére mind ezt csak a játékban kell megoldanunk!

 

tarsasjatek.jpg

 

Az egyik legnépszerűbb kooperatív társasjátéknak még manapság is a Pandemic tekinthető. Hidd el, nem véletlen! 2015-ben még a Magyar Társasjáték Díjra is jelölték ezt a rendkívül izgalmas Pandemic társasjátékot. Miről is szól pontosan ez a játék? Világméretű járvány ütötte fel a fejét, mely az egész bolygót veszélyezteti. Minden játékosnak van egy speciális képessége, melyek segíthetnek majd elhárítani a veszélyt. Mindehhez pusztán elég lesz egy tábla, melyeken a városok találhatók, valamint egy pakli kártya.

 

Hihetetlennek hangzik, hogy másra nem is lesz szükségünk, ugye? Egy játékmenet körülbelül egy óra alatt meg is van, melyben kiegészítők nélkül maximum négyen vehetnek részt. A Pandemic játék nem nevezhető egyszerű játéknak, éppen ezért érdemes lehet a legkönnyebb fokozaton indítania a kezdőknek. Néhány menet után azonban rá lehet érezni a lényegére, és már mehet is a nehezítés. Hidd el, a játék nyújtotta kihívások és izgalmak sok új élményt fognak majd okozni, és egész biztos újra, és újra elő fog ez a játék még kerülni, nem pedig a polcon porosodni! A játék bekerült a legjobb társasjáték válogatásba is.

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a Pandemic társasjáték, keresd fel a linkelt oldalon található webáruházat. Kínálatában még sok más izgalmas játék is megtalálható, a társasok mellett pedig kirakókat és logikai játékokat is árusítanak. Leírás, rövid szabályismertetés minden játékhoz tartozik, valamint értékelések is olvashatók, melyek megkönnyíthetik a választásodat. Legyen szó bármilyen korosztályról, náluk egész biztosan megtalálod a legmegfelelőbb társasjátékot! Ha azonban valami újat szeretnél kipróbálni a barátaiddal, családtagjaiddal, mindenképp válaszd a Pandemic-ot, és mentsétek meg együtt a világunkat a fenyegető vírustámadásoktól! Harcra fel!

 


loading...