Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.09.19

Léghullámok és vákuum? Érdekesen hangzik!

Szeret új és izgalmas dolgokat kipróbálni? Unja már a megszokott és átlagos segédeszközöket, és inkább valami kirobbanóra vágyna? Akkor maradjon velünk, és ismerjen meg néhány újdonságot!

szeresdmagad.hu.png

Az érzékenység előnye

 

A nők izgatása szerencsére már korántsem új keletű dolog, hiszen mindenki elismeri, hogy a gyönyör mindenkinek jár. Némelyek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nem csak egyféle módon élhetik át a kéjt. Nekik nyújtanak kielégítő élményt a különböző vibrátorok, sőt az egyik legizgalmasabbak a duplakaros darabok. 

 

Azoknak, akik nincsenek ebben a helyzetben, nekik sem kell bánkódni, hiszen rengetegféle izgató létezik, még felsorolni is hosszú lenne. De ezek közül is kiemelkedik egy igazán különleges darab, ami bár nem túl régóta épült be a köztudatba, mégis óriási népszerűségnek örvend.

 

A léghullámos csiklóizgató

 

A különféle szexshopok kínálatát ismerve elég nehéz elképzelni, hogy bármi újdonsággal is előrukkolhatnak a közeljövőben, de pont a modern léghullámos csiklóizgató mutatta meg, hogy igenis van új a nap alatt. Ez a különleges izgató a vákuum erejét használva juttatja el az arra fogékony nőket az orgazmushoz. Persze azt sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy ezek a hullámok nem mindenki számára ugyanolyan intenzitással érezhetőek, hiszen mindenkinek tökéletesen egyéni az érzékenysége. Van, akinél azonnali hatást vált ki, míg másoknak idő kell, hogy kitapasztalják, hogy mi a jó. Sőt olyanok is akadnak, akikre egyáltalán semmi hatással nincs, ezért nem is ismerik el a létjogosultságát. 

 

Ezek többsége nem nagy készülék, sőt, kifejezetten kis testbe szorul a speciális technika. Anyaguk többféle lehet, a szilikontól kezdve a műanyagig rengeteg variáció és kombináció van. Sőt akadnak olyanok is, amik csak léghullámokkal dolgoznak, míg másik típusoknál a vibráció is szerepet kap. Ezek remekül kiegészítik egymást, és igazán gyors gyönyörhöz juttathatják a használóját. 

 

Vannak vízálló és kevésbé vízbarát variációk is, a lényeg, hogy mindig körültekintően bánjunk ezzel az eszközzel. Amennyiben nem nyújtja a vízben való kéj élményét, akkor korlátozzuk száraz használatra, de ha inkább a vízben szeretnénk használni, akkor kicsit mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni érte. Ettől függetlenül a léghullámos izgatók minden tekintetben igazán innovációs újdonságnak számítanak, amik egyre több nő szívét ejtik rabul. 

 

Ön is kipróbálná ezt a különleges és izgalmas léghullámos csiklóizgatót? Vágyik arra, hogy szinte érintésmentesen és a vákuum erejével juthasson el a csúcsra? Akkor ne habozzon, keresse a Szeresdmagad.hu webáruházat, és garantáltan a legjobb minőségű darabok közül válogathat! Ne hagyja lebeszélni magát, ennyi jár Önnek!

 

loading...