Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.05

Kreatív ajándék tipp - ajándékrejtvény

Egy igazán egyedi meglepetés ajándék szülinapra?
Adnál keresztrejtvényt ajándéknak? Nem? Hát én igen!

 

keresztrejtveny.jpg

 

Az ajándékrejtvény oldalon lehetőséged van személyes születésnapi ajándék rendelésére. Hogy, hogyan lesz egy keresztrejtvény személyes és egyedi? Gondolj csak bele. Eltelt egy év rengeteg élménnyel, történéssel. Ez az alkalom kiváló lehetőség, hogy az ünnepelt szembesüljön vele mennyire értékes volt ez az elmúlt egy év.

A rejtvényt saját képekkel, üzenettel esetleg a plusz ajándék hollétének meghatározásával lehet tényleg érdekessé tenni. Ez egy kreatív ajándék azoknak, akik nem nagyon értékelik a tárgyakat vagy esetleg már mindenük megvan. Ha szereti a kihívásokat és a keresztrejtvényeket, akkor ez egy jó mulatság és időtöltés is egyben. Garantált a siker, hisz időt és energiát fektetsz bele.

Egyedi megfejtés, három az ünnepeltet jellemző kifejezés, két saját fotó és még egy szöveges rész is beilleszthető. Ha ezek megvannak, akkor az ajándékrejtvény csapata először papíron elkészítik a keresztrejtvényt, minden négyzetet gondosan megszerkesztve, hogy tényleg tökéletes legyen az ajándék. Utána pedig neked a megadott e-mail címre átküldik nyomtatható PDF formátumban, hogy te ezután, kinyomtatva átnyújthasd. Ugye, hogy gyors és egyedi?