Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.18

Környezetbarát díszítés

A környezetbarát gondolkodás és életstílus mellett a minket körülvevő dekorációs elemeknek is követniük kell ezt a vonalat. Az otthonunkban a tisztaság és a rend alapvető, de emellett a dizájn, avagy a külcsín kapja a legnagyobb hangsúlyt. A dekorációs elemek segítségével varázsolhatjuk az egyébként szürke hétköznapokat is kellemessé. Pont ezeknek az elemeknek köszönhetően válik egy üres és szürke tér az otthonunkká. 

 

Dekorációs lehetőségek

 

A dekorációs elemek választéka szinte végtelen. Érdemes a sok-sok lehetőség közül egy olyat választani, amely hosszú távon otthonunk részévé válhat. De olyat, amely stílusában és megjelenésében a családtagok ízlésének is megfelelő lesz. A megszámlálhatatlan dekorelem közül a vászonkép az egyik legjobb és legmegfizethetőbb megoldás. Saját vagy készített fénykép alapján készül, ennek köszönhetően szinte bármilyen minta vagy formavilág megjeleníthető rajta.

Vannak csak egy felvétel alapján készült vászonfotók, de lehetőség van több kép választása esetén montázs vagy kollázs jellegű megjelenítésre is. A változatos arculat mellett a kép mérete sem fix. Azt a kép igénye mellett a saját ízlésedhez, valamint a rendelkezésre álló falfelülethez igazodva választhatod ki.

 

vaszonkep.jpg

Strapabíró

 

Az otthon minden egyes elemének ezzel a tulajdonsággal rendelkeznie kell. A mindennapi használatból adódóan ennek a követelménynek a dekorációs elemeknek is meg kell felelniük. A mindennapi porral és egyéb szennyeződésekkel szemben ellenállónak, valamint az otthoni balesetekkel szemben is biztosítottnak kell lenniük. Így ezek a mindennapi használatból adódóan nem fognak gyorsan az idő martalékává válni. Mind a környezetbarát, valamint a minőségi elvárásokkal szemben is maximálisan jól vizsgázott a Vászonkép Szalon garanciális szolgáltatása.

 

Megoldás

 

A paramétereknek a nyomdájukból kikerült vászonképek tökéletesen megfelelnek. Az elkészítés során HP latex technológiát alkalmaznak. Ez amellett, hogy környezetbarát, még antiallergén lenyomat is. Ezért akár még óvodákba, iskolákba vagy kórházakba is kerülhetnek a vászonnyomataik. A latex technológiának köszönhetően a kész kép felülete kifejezetten erős. Ezért sokkal ellenállóbb az idő vasfogával szemben, de a tisztaság fenntarthatóságához hozzájárulva még moshatóak is a felületek. Egy nedves ronggyal a felületet portalaníthatjuk, de ez semmilyen sérülést nem fog okozni. Ez a felület enyhén karcálló is, ezért a repülő pezsgősdugó vagy egy focilabda sem fog kárt tenni benne.

A garanciális szolgáltatásnak köszönhetően a megrendelő kockázata nulla. A Vászonkép Szalon vállalja saját munkájáért a felelősséget, garantálja a szállítási felelősséget is. Százszázalékos ügyfél elégedettségi nézetükből fakadóan garanciát vállalnak még arra is, hogy a vászonkép, amelyet elkészítettek velük, az ügyfélnek is megfeleljen. Elérkezett az idő, hogy Te is teszteld őket!

 


loading...