Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.05.01

Költöztetés Budapest: ezekre mindenképpen figyeljen!

Kényes téma lehet a költöztetés Budapest területén is. Nagyon fontos, hogy körültekintően válassza ki a szolgáltató céget, amely a költöztetést végzi. Nemcsak a jó ár, ami számít, de nagyon oda kell figyelni a nyújtott szolgáltatás minőségére is, hiszen a bútorainak, értékeinek az épsége forog kockán.

 

budapest-koltoztetes.jpg

 

Olcsó költöztetés Budapesten is elérhető

 

Persze ez messze nem azt jelenti, hogy a költöztetés Budapest mindig nagyon sokba kerül. A hatalmas választéknak köszönhetően, az árak is igen eltérőek lehetnek. A legjobb tipp, amit kaphat, hogy minden esetben alaposan olvassa el, hogy mi tartozik bele a kifizetett összegbe. Néhány esetben a pakolás például nincs benne az árban, csak a fuvarozás, ez viszont nehezebb bútorok esetében igen problémás lehet. Gondoljon csak például a zongoraszállításra.

 

Az SOS költöztetés is megvalósítható

 

Apróhirdetés ingyen ma már bárkinek elérhető, így sok áruszállítással foglalkozó cég hirdeti magát ilyen oldalakon, némelyik szolgáltatási körébe pedig a költöztetés Budapest is beletartozik. Fontos, hogy megbízható, tapasztalt szakemberek mellett döntsön, így a felkészültségüknek köszönhetően részesülhet olyan előnyökben is, mint például az SOS költöztetés, amely akár azonnal, de 24 órán belül mindenképpen kivitelezhető.

 

Költöztetés pakolással is lehetséges?

 

A régóta működő vállalkozásoknál általában már benne van a pakolás is, így ezt kérni sem kell külön. Érdemes tudni, hogy ha a tehertaxi feliratot látja, akkor az csak bútorszállítást jelent. Az S-Transport oldalát szemügyre véve több mindenen is megakadhat a szeme. Az egyik ilyen, hogy a fuvarozók már jó pár évnyi kemény munkát tudhatnak a hátuk mögött. Ebből következik, hogy Budapest utcáin már csukott szemmel is biztonsággal navigálnak és ismerik a legrövidebb utat A és B pont között. Számukra nem létezik olyan költöztetési feladat, amellyel ne bírnának el, így bátran keresse őket akkor is, ha azonnal kellene valaki, de akkor is, ha mondjuk előre egyeztetett időpontban történő irodaköltöztetésről van szó.

 

Mi az a költöztetés kalkulátor?

 

Fentebb már említve lett, hogy nem szabad csak és kizárólag az ár alapján meghozni a döntést, azonban kétségtelen, hogy igen fontos tényező. Az S-Transport weboldalán található egy költöztetés kalkulátor, amellyel se perc alatt ki tudja számolni a fizetendő összeget. Mindössze arra van szükség, hogy megadja a szükséges költöztetők és teherautók számát, valamint hogy nagyjából hány percet fog igénybe venni a folyamat. Ez utóbbi már csak azért is jó hír, mivel 3 óra 5 percért nem szükséges 4 órányi díjat kifizetni, csupán csak 185 perc