Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.26

Kizlyar Supreme – orosz csúcsbrand a késgyártásban

Hogyan tud híressé válni egy orosz szinten kicsi, 50 ezres település? Például a késgyártása által. Ez Kizlyar, illetve a Kizlyar Supreme története.

Az orosz ipar világszerte híres és elismert, vannak azonban olyan szegmensei, amelyekről ritkán beszélnek. Ilyen a késgyártás is, pedig lenne miért emlegetni, hiszen magas színvonalú.

 

kes.jpg

 

Dagesztáni remekmű

 

A kiemelkedő minőség megjelenik az innovatív Kizlyar Supreme késeiben. A brand elnevezésében ott van Kizlyar városa, amely az Oroszországon belül található Dagesztáni Köztársaságban fekszik. Egy orosz szinten kicsike, 50 ezres településről beszélünk, amely a késkészítésének köszönhetően tudta a nevét ismertté tenni. A profi hozzáállás azonban kevés lett volna a sikerekhez, ahhoz nyitott szemléletre is szükség volt. Szerencsére ez a látásmód megvolt és napjainkban is megvan a brand vezetőiben, akik folyamatosan próbálták, próbálják a hagyományokat vegyíteni az újszerű megoldásokkal. Az, ahová eljutottak, bizonyítja, jól csinálják a dolgukat.

 

Nyitottság, modernizáció

 

Amikor a kiváló kések, kés alkatrészek kerülnek szóba, a Kizlyar Supreme neve sűrűn bukkan fel, ezek az eszközök népszerű választást jelentenek. A tökéletes minőség az, amelyből soha nem engednek, de az újításokra, a kísérletezésekre is nyitottak a cégvezetők. A penge szinte minden esetben acélból készül, a markolat pedig különlegességként lehet kaukázusi diófa. Hatalmas sikernek számít, hogy a cég késeit alkalmazza az orosz hadsereg, de népszerű az olyan területeken is, mint a halászat, a vadászat, vagy a túrázás. A különleges formatervezés miatt a Kizlyar Supreme minden évben megjelenő, vadonatúj kései tartják a lépést a modernizálódó világgal. Ha valaki szeretné megérteni, miért kiemelkedő az a minőség, amelyet képvisel a cég, elég szétnézni az interneten is elérhető termékeik között.

A fotó forrása:
vzwer / Shutterstock.com

 


loading...