Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.13

Kiváló minőségű céges pólók kedvező áron

Kiváló minőségű céges pólóra lenne szükséged méltányos áron? Ne keresgélj tovább, látogass el a Los Polos Pólóműhely webáruházába! Ez a cikk egy kis ismertetőt nyújt a céges pólók nyomtatásáról, az árakról, az ajánlatkérésről és magáról a pólóműhelyről. 

 

Céges pólók a Los Polos Pólóműhelynél

 

A Los Polos Pólóműhely kizárólag kiváló minőségű pólókkal dolgozik. A pólók anyaga 100% pamut, a minták nyomtatásához a legkorszerűbb digitális technológiát alkalmazzák. Közvetlenül a pólóra nyomtatnak, és fehér, illetve világos színű anyag esetén érezhetetlen lesz a nyomat. Ez annak köszönhető, hogy a tinta közvetlenül a póló szálaiba épül. Az érezhetetlen minta mellett ez a technika a legkiválóbb mosásállóságot is biztosítja. Össze sem vethető a szitás, valamint a transzferes, fóliás megoldásokkal. 

 

A Los Polos Pólóműhelynél többféle szín és fazon közül választhatsz. A céges póló tervezéséhez a póló eleje és a hátulja egyaránt felhasználható. 

 

 

 

polo-nyomtatas.png

 

 

Céges póló árak

 

A céges póló árak abszolút korrektnek mondhatók. Ez nemcsak több száz darabos rendelés esetén igaz, hanem kisebb mennyiségnél is. Példaképp a fehér színű, egyoldalas póló ára bármilyen mintával bruttó 2000 Ft darabonként. 

 

Ha pontos árat szeretnél tudni, vedd fel bátran a kapcsolatot a Los Polos Pólóműhely csapatával! Írhatsz nekik e-mailt, illetve keresheted őket telefonon is. Bármelyik lehetőséget választod is, a kérésedet garantáltan kiemelten kezelik majd!

 

Ajánlatkérés céges pólóra

 

Ajánlatot szeretnél kérni céges póló ügyében? Ez esetben keresd fel a Los Polos Pólóműhely „Céges pólók” kategóriáját. Találni fogsz az oldal alján egy rövid kis űrlapot. Nincs más dolgod, mint ezt kitölteni. Pillanatok alatt kész lehetsz vele, mindössze egy névre, e-mail-címre, telefonszámra és egy kis üzenetre van szükség. Az ajánlatkéréshez regisztrálnod sem szükséges.

 

Rövid ismertető a Los Polos Pólóműhelyről

 

A Los Polos Pólóműhely csapata digitális pólónyomtatással foglalkozik. A tulajdonos három évvel ezelőtt kezdte el a pólózást, saját szakmája mellett. Ma már három kollégát tudhat maga mellett. Saját üzletük Szolnok belvárosának a szívében, a Baross utcán található.