Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.28

Ki sem látszik a tennivalókból, és még a pénzszűke is az Ön vállát nyomja? Vegye fontolóra az online kölcsönfelvételt

Jól jönne szabadon felhasználható összeghez jutni, de a bankfiókban időzés Ön szerint is luxus? Ma már okostelefonjáról is felveheti a személyi kölcsönt - megmutatjuk, pontosan hol és hogyan.

 

online-kolcson.jpg

 

Személyi kölcsön tervekhez, álmokhoz, vészhelyzetek rendezéséhez

Akárhogy is nézzük, alacsony azoknak a száma, akik álmaik jövedelmét és életkörülményeit tudhatják magukénak. Már a stabil, és kényelmes életvitelt biztosító munkahelyért hálásak vagyunk - néha azért azon vesszük észre magunkat, hogy már megint egy szingapúri kiruccanásról álmodozunk, házassági évfordulónk alkalmából pedig az ékszerüzlet akciós ajánlata helyett valami exkluzívabb meglepetéssel rukkolnánk elő.

 

Való igaz: a felsorolt vágyak nem tartoznak a létszükségletekhez, néha jól esik azonban az élet naposabb oldalára nyargalni, hogy valóban emlékezetes élményekkel gazdagíthassuk a néha egyhangúnak tűnő hétköznapokat.

 

Aztán van, amikor egy váratlan esemény okoz fejfájós heteket - talán nem kell bemutatni, hogy egy halaszthatatlanná váló fürdőszoba-felújítás, egy külföldi esküvőre kapott meghívó, neadjisten, egy sürgős orvosi beavatkozás milyen terheket tud róni a családi vagy személyes kasszára.

 

Ha van kényelmes út, miért választana mást?

 

Ha már a halaszthatatlan teendőkről esett szó: a hétköznapi hajszában gyakran pihenésre sem jut idő, nemhogy pénzügyi helyzetünket átgondolni, vagy lépéseket tenni annak előrelendítésére. A bankfióki ügyintézéstől főképp azoknak borsódzik a háta, akikre otthon gyerekek, háztartási teendők várnak - így végül a kölcsönigénylés meghiúsul, és gyakran kevésbé előnyös szituációba torkollik. A rokonokhoz fordulástól kínosságától az uzsorások által okozott csalódásokig, a kényszermegoldások igencsak tarka képet mutatnak... Pedig ma már léteznek időtakarékos, egyben megbízható alternatívák a pénzhez jutáshoz.

Utánajártunk az egyik francia székhelyű, Magyarországon 13 éve működő szolgáltató, az Oney személyi kölcsönének. Megtudtuk, hogy az előzetes hitelkalkulációtól kezdve, a telefonos bírálat kéréséig, esetükben bizony cipőnk helyett elég, ha telefonunk vagy laptopunk után nyúlunk. Sőt, a pozitív elbírálást követően még a szükséges dokumentumokkal és az aláírt szerződéssel sem kell a bankfiókban rostokolni: azokat elég postai úton eljuttatni a szolgáltatóhoz.

 

Ha személyi kölcsön, akkor csakis fix törlesztést biztosító!

Egy utolsó jó tanács, ha az online hitelfevételről már sikerült meggyőznünk: lehetőleg olyan banki ajánlatot válasszon, mellyel hosszú távon is tervezni tud. Nyugodt lehet, az oney.hu személyi kölcsönei a futamidő végéig azonos összegű törlesztőrészletet biztosítanak.

 


loading...