Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.10.18

Kerülje el a nehéz időszakokat!

A legtöbb ember életében a kiegyensúlyozottabb és nehezebb periódusok felváltva követik egymást, kisebb-nagyobb időközökkel. A boldog időszaknak – bár sokszor úgy tűnik, soha nem ér véget – egy hirtelen jött, váratlan helyzet vethet véget. Ezekre sajnos felkészülni aligha tudunk, ám anyagilag segíthetünk magunkon, ha kellően előrelátóak vagyunk.

 

biztositas.jpg


Fekete-fehér


Jelen korunkban csak egy valami biztos, ez pedig az állandó változás. A legújabb technológiáknak köszönhetően napról napra változik minden, ennek következtében pedig egy rendkívül felgyorsult világban élünk: nincs időnk semmire, állandó rohanás az életünk, és mindenre csak kutyafuttában jut időnk. Záporoznak körülöttünk a határidők, a különböző kötelességek, meg kell felelnünk a munkahelyünkön, a családunkban, és még a gyerekek dolgait is koordinálnunk kell. A feladat nem kevés, és mindeközben szeretnénk boldogok és kiegyensúlyozottak lenni, egymással minőségi időt tölteni.


Mai korunkra a kiszámíthatóság egyre kevésbé jellemző, sokan szinte hónapról hónapra élnek, a munkahelyeket egy szempillantás alatt elveszíthetjük, vagy elég, ha csak a közelmúltban zajlott devizahiteles ügyekre gondolunk: hány és hány családot érintett negatívan az ingatlanokra felvett devizahitelekből eredő tartozások megugrása. Emellett bárkivel történhetnek olyan negatív események (balesetek, halálesetek, más tragédiák), amelyekre felkészülni nem tudunk, és alapjaiban rengethetik meg az egész életünket.


Van segítség


A nehéz helyzeteket nem kerülhetjük el, de anyagilag bebiztosíthatjuk magunkat, ebben segítenek a különféle biztosítások. Ahogy az ingatlanunkra vagyonbiztosítást kötünk, úgy köthetünk a váratlan vagy nehéz helyzetek kivédésére életbiztosítást vagy egészségbiztosítást. A különféle biztosítási típusokból ma már rengeteg féle létezik, nehéz eligazodni közöttük és megtalálni a számunkra legmegfelelőbb biztosítási formát, éppen ezért nem árt, ha biztosítás-szakértőhöz fordulunk. Segítségükkel eligazodhatunk a biztosítások világában, minden kérdésünkre választ kaphatunk, és segítenek kiválasztani a számunkra legkedvezőbb biztosítási formát.


Élet- és egészségbiztosítások


Ma már léteznek olyan életbiztosítások, melyeknél előrehozott kifizetést is igénybe vehetünk, így ezek a biztosítások valóban akkor segítenek, amikor nekünk a legnagyobb szükségünk van rá. Ilyen például a Testőr Kockázati Életbiztosítás, melynek nagy előnye, hogy személyre szabottan alakítható, attól függően, kinek milyen igényei vannak a biztosítással szemben, mekkora összeget szán a biztosítás havi összegére.
Ennél a biztosításnál úgy kombinálták az elemeket, hogy egy termékben jelenik meg baleset-, élet- és egészségbiztosítás is, így a legösszetettebb problémákra is jó eséllyel tud fedezetet nyújtani. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ez a legoptimálisabb biztosítási forma, mindenestre egy jó lehetőség, érdemes utánanézni. Az pedig mindenkinek ajánlható, hogy pénzügyileg legyünk tudatosabbak, hiszen saját életünket nem tudjuk teljesen kiszámíthatóvá tenni!