Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.15

Kényelmes és elegáns lábbeli: ez a mokaszin!

A 21. század hajnalán igazán szerencsés kort élünk, mert számos fazonban elérhető a világ legpraktikusabb lábbelije: a mokaszin. Ezek olyan szuper kényelmes és divatos félcipők, amiket bármikor és bármihez hordhatunk. 

 

A mokaszin elegáns, ugyanakkor hétköznapi viseletet biztosít, és kényelménél fogva bármilyen programhoz alkalmas. Tipikusan olyan darab, aminek minden férfi ruhatárában helye van, ezért a kényelmi cipőket kínáló Komfortcipő webáruház kínálatából sem hiányozhat.

 

 

mokaszin.jpeg

 

Szokott Ön a városban sétálni? 

 

Előfordul, hogy megkíván egy finom ebédet és beül egy kellemes étterembe? Vagy olyan programon vesz részt, ami kényelmes, mégis elegáns öltözéket kíván? Akkor pontosan Ön az, akinek szüksége lehet erre a bármikor és bárhol bevethető félcipőre. A mokaszin ugyanis minden olyan férfi számára alkalmas ruhadarab, aki a hétköznapokon is szeret elegánsan öltözködni, de fontos számára a kényelem.

 

Az amerikai őslakosoknak tartozunk hálával ezért a praktikusságért. Ők azzal a céllal készítették az első darabokat – eredetileg bőrből –, hogy a könnyű lábbeli hangtalanná tegye járásukat. Fontos szempont volt, hogy puha és hajlékony legyen, ami lehetővé teszi a kényelmes mozgást. Ez a „surranó” – elsősorban a Rieker cipőgyártónak köszönhetően – máig virágkorát éli, hiszen egy divatos, vagány darabról van szó, ami mégsem hivalkodó.

 

Miért szeretünk mokaszint viselni?

 

Elsősorban azért, amiért a Jolly Jokert is szeretjük a kártyajátékokban. A mokaszin amolyan elegáns, de mégsem alkalmi, hanem inkább hétköznapi viselet. Tökéletes választás munkanapokra vagy épp a hétvégi programra. Csinos és divatos, ezért nem kell szégyenkezni vele egy elegánsabb helyen, ugyanakkor kényelmes is, ezért kiválóan alkalmas egy hosszabb sétára. Jól szellőzik, ezért komfortosan érzi magát benne melegebb időben, ugyanakkor zárt lábbeli lévén a hűvösebb időben is megállja a helyét.

 

A Komfortcipő elérhető áron ajánlja a mokaszin félcipőket. Elsősorban a Rieker cipőgyártó készíti ezeket a lábbeliket, amelyek a webshopban is számos változatban állnak rendelkezésre. A mokaszin egyetlen férfi cipősszekrényéből sem hiányozhat.

 

A megfelelő lábbeli kiválasztása

 

A Komfortcipő webshop kínálatában számos modell és különböző stílus megtalálható. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy több tucat férficipő közül válogathat, az Ön igényeinek megfelelően. A webshop kialakításakor különös figyelmet fordítottak arra, hogy a válogatást azok számára is könnyűvé és átláthatóvá tegyék, akik kevésbé jártasak az internetes vásárlás világában.

 

A termékek fölött található „Szűrő” gomb segítségével ugyanis könnyen beállíthatja az Önnek fontos szempontokat: választhat a különböző márkák közül, megjelölheti kedvenc színét és a cipő fazonját, anyagát, ideális sarokméretét, valamint megadhatja a cipőre szánható összeghatárt is.