Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.05.23

Júniustól indulhatnak a lagzik!

A hazánkban márciustól induló korlátozó intézkedések jelentősen befolyásolták azoknak a terveit, akik idén tavasszal szerették volna esküvőjüket tartani. Az időben bevezetett korlátozásoknak köszönhetően azonban úgy tűnik, hogy a járvány jelenleg lecsengőben van, bár tény, hogy a biztonságra még mindig fokozott figyelmet kell fordítani. A vonatkozó jogszabályi háttérnek köszönhetően vidéken maximum 200 fő részvételével már megtarthatóak a lagzik.

 

Az örömteli hír bizonyára sokakat pozitívan érintett, hiszen a nyár az esküvők időszaka, amikor a legtöbben döntenek amellett, hogy végre megtartják a jeles rendezvényt. Van viszont néhány dolog, amelyre az enyhítések ellenére is megéri ügyelni.

 

eskuvo-ceremoniamester.jpg

 

Lagzik maximum 200 fővel

 

Június elsejétől vidéken és Pest megyében maximum 200 ember részvételével megrendezhető lesz az esküvő és a lakodalom. Június 15-től pedig Budapesten is lehet esküvőket, lakodalmakat rendezni. Nem kell tehát lemondani arról, hogy meghívjuk szeretteinket, barátainkat, és együtt ünnepeljük a nagy napot. Kiemelten fontos azonban, hogy minden lehetséges módon kerüljük a fertőzésveszélyt, és a megfelelő távolságot tartsuk. Egy ilyen eseménykor ez utóbbi nehezen elképzelhető, de a szükséges védőtávolság megtartása mind az asztalok elhelyezésekor, mind a rendelkezésre álló tér kiválasztásakor igen lényeges.

 

Szervezzen mihamarabb!

 

Az aktuális helyzetben a tapasztalatok azt mutatják, hogy a mihamarabbi szervezésre érdemes hangsúlyt szervezni. A népszerű helyszínek, a rendezvények lebonyolításához szükséges ceremóniamesterek, fotósok kapacitásai végesek. Még nincs késő a megfelelő szakemberek és helyszínek felkeresésére, ajánlatkérésre, ha a nyári időszakban szeretné esküvőjét megszervezni.

 

Egy profi ceremóniamester segítségével az alkalom még inkább hangulatossá varázsolható. Az ajánlott védőtávolság betartása pedig a végre elérkezett nap meghittségéből sem sokat vesz el. Hagyományos vagy modern stílusú enteriőr és dekoráció- a lehetőségek száma végtelen. A lényeg úgyis abban az érzelmi mélységben rejlik, melyet a házasság intézménye magában foglal.