Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.06.08

Így éld túl a nyári hőséget!

A 40 fokos hőséget szinte csak vízpart mellett vagy légkondicionált helyiségben lehet kibírni. Ha megfelelően öltözünk fel, akkor egyrészt megkönnyítjük saját dolgunkat, másrészt eleget teszünk az aktuális divat követelményeinek is.

 

Hogyan lehet egy rövid ujjú ing stílusos, és milyen nadrág-cipő kombinációt válassz nyárra? Tarts velünk, állítsuk össze közösen a szettet!

 

rovid-ujju-ing.jpg

 

Rövid ujjú ing, a megmentő

 

Az egyhangú rövid ujjú pólókat hamar meg lehet unni, sőt vannak olyan munkahelyek, ahol a dress code nem is engedi, hogy ezeket a felsőrészeket viseljük. Kénytelenek vagyunk ilyenkor a hosszú ujjú ingnél jobb alternatívát találni, ami formálisabb, mint egy egyszerű póló.

 

Mi más lenne erre a feladatra tökéletesebb, mint a rövid ujjú ing? Habár egy vitatott felsőrészről beszélünk, azzal egyet érthetünk, hogy nyáron az egyik legideálisabb választás. Sokan úgy gondolják, hogy a rövid ujjú ing nagyon kevés embernek áll jól, de ha stílusodhoz passzoló darabot választasz, ami akár a kifutón is megállná a helyét, akkor bátran viselheted a hétköznapok során is.

 

Short sleeve ingből megannyi a választék, de érdemes odafigyelni arra, hogy alkatodhoz megfelelőt válassz. A slim fit ingek jól állnak az izmosabb vagy vékonyabb felsőtestű férfiaknak, míg a lazább, regular fit vagy loose fit ingek a kicsit pocakosabb urakon is elegánsan mutathatnak. A minták közül a kockás ing egy örök klasszikus, de a csíkos és az egyszerű fehér vagy világos színű darabok is mindig megfelelőek lehetnek.

 

Rövidnadrág vagy lenvászon hosszúnadrág?

 

Nehéz a döntés. Ha szereted a férfi rövidnadrágokat, akkor érdemes farmer vagy vászon anyagból készült nadrágot választani. A farmerek közül a kék szín mindig biztos befutó, de egyre több úr részesíti előnyben a fekete színű darabokat. A vászonnadrágok közül is érdemes inkább a sötét árnyalatok mellett dönteni, vagy beruházni egy bézs színű rövidnadrágra.