Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.04.13

Hogyan válasszunk csaptelepet?

Vajon mitől jobb választás egyik csaptelep, mint a másik? Laikusok számára fejtörést okozhat ez a kérdés. Megkönnyítjük a döntést, ismertetjük a legfontosabb szempontokat!

 

csaptelep.jpg

 

Csakis megbízható gyártótól szerezzünk be csaptelepet!

 

Már csak a megfelelő garanciális háttér miatt is óriási a jelentősége, honnan szerezzük be a csaptelepet. Feltétlenül nézzünk utána, mik a garancia feltételei! A legjobb színvonalú gyártók egy része helyszínen vállalja a készülék javítását.

 

Győződjünk meg róla, hogy pótolhatók az alkatrészek!

 

Sokszor előfordul, hogy olyan alkatrészeket keresnek a csaptelephez, amiket 1-2 évig forgalmaztak Magyarországon, ám azóta már elérhetetlenek. Ha nem találunk a piacon olyan alkatrészt, ami a készülékkel kompatibilis, akkor az sajnos javíthatatlan - hangsúlyozza Kravecz Richárd, a Netkazan.hu webáruház tulajdonosa.

 

Legyen víztakarékos perlátorral felszerelve!

 

Ez az eszköz úgy csökkenti a fogyasztást, hogy a mindennapos használat során azt nem is vesszük észre. A kifolyó vizet a perlátor levegővel keveri össze, így segítségével szinte észrevétlenül spórolhatunk a vízfogyasztáson.

 

Ügyeljünk rá, hogy a csaptelep megfelelően legyen felületkezelve!

 

A kiemelkedő minőségű, például nikkel vagy króm bevonat gondoskodhat róla, hogy a csapunk hosszú távon is rozsdamentes maradjon - tanácsolja a szakember.

 

loading...