Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.09.27

Hogyan válassz tökéletes méretű eljegyzési gyűrűt?

Egy jövendőbeli vőlegénynek sosem egyszerű a dolga, hogyha meglepetésként tervezi megkérni a barátnője kezét. Nem csak a leánykérés helyszínének és ötletek kitalálása okozhat nehézséget, de magának a főszereplő ékszernek a kiválasztása is. Lássunk pár trükköt, hogy hogyan mehetsz biztosra!

 

eljegyzesi-gyuru.jpg

 

Senki nem szeret hibázni a nagy pillanatban, hiszen nem minden nap adja leánykérésre az ember a fejét. Éppen ezért mindenki azt szeretné, hogy ez a perc tökéletes legyen és minden klappoljon. Ebben az esetben nagyon körültekintően kell eljárnod az eljegyzési gyűrű kiválasztásában is. Nem mindegy, hogy hogy néz ki, hiszen ahány lány, annyi elképzelés, már, ami a gyűrűt illeti. A méret azért egy egységesebb kérdés, de az sem egyszerű, mert nehéz eltalálni a tökéletest, amennyiben nem szeretnéd magaddal vinni a leendő menyasszonyt!

 

Éppen ezért, ha meg tudod oldani, csend el az egyik gyűrűjét, amit a gyűrűsujján hord. De vigyázz, hogy nehogy olyan kerüljön a kezedbe, amit rég nem hord, mert változott azóta az ujjának a mérete. Az sem jó, ha olyannal állítasz be az ékszerészhez, amit nem a gyűrűsujján visel, hiszen akkor az sem a tökéletes méret lesz. Ha ez nem kivitelezhető, akkor egy óvatlan pillanatban, amikor leveszi a gyűrűt, ami megfelel a fenti kritériumoknak, rajzold körbe! De vigyázz, nagyon precízen kell kivitelezni ahhoz, hogy tökéletes ékszer szülessen belőle. Éppen ezért egy vékony hegyű íróeszközzel rajzold körbe belülről.

 

Megoldást jelenthet még, hogy bevonsz pár embert a nagy szervezésbe. Ha például a legjobb barátnőjét vagy akár testvérét megkéred, biztos, hogy segíteni fog abban, hogy valamilyen jó kis történettel elcsalja magával eljegyzési gyűrűt válogatni. Így nem csak az ujjméretben van segítség, de talán egy lépéssel közelebb kerülsz a neki tetsző stílushoz is. Ugyanilyen bombabiztos tipp az is, ha valamilyen véletlen folytán le tudod mérni a gyűrűsujját körben. Erre jó alkalom lehet egy kis játék, de ha mélyen alszik, akár alvás közben is megejtheted az akciót. Ez már a fantáziádra van bízva, hogy hogyan szerzed meg a tökéletes infót.

 

Nagyon fontos továbbá, hogy a kiválasztott üzletben, vagy oldalon, minden esetben kérdezz rá, hogy van-e mód és lehetőség a már megvásárolt gyűrű testreszabására. Ez azért is fontos, mert, ha véletlenül mégsem tökéletes a méret, akkor együtt is visszamehettek, hogy szűkítsék vagy bővítsék a kívánt méretre. Szerencsére, ha az Eljegyzesigyuru.hu kínálatából választjuk ki a gyűrűt, ingyenes méretezésre lesz lehetőségünk, így nem kell kétségbe esni, hogyha mégsem lett tökéletes. Maximum a menyasszony fogja hiányolni néhány napig.