Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.24

Hogyan légy igazi nő a 21. században?

Gyakran felmerül benned az a kérdés, hogy miért olyan nehéz megélni a nőiességedet? Hol ütközik falakba az egész folyamat? Ha te is keresed a választ, akkor itt az ideje, hogy meg is találd rá a megoldást!

 

Nem is gondolnánk, hogy mennyi mindenre hat ki a nőiességünkben keletkező blokk. Nem kell ehhez messzire menni, elég csak arra gondolni, hogy egy fájdalmas szakítás mennyire meg tudja viselni az embert, mennyire össze lehet törni miatta. Esetleg nem tekintenek rád nőként a környezetedben, vagy pedig túl sok férfias szokást vettél fel, amik miatt háttérbe szorult a valódi lényed. Egészségügyi problémákkal küzdesz, mint amilyenek a ciszta, mióma és a PCOS.

 

noiesseg.jpg

 

Van megoldás a problémákra

 

Ennek mind oka van, és a legtöbb a rögzült mintákban keresendő. Éppen ezért, ha tenni szeretnél azért, hogy meg tudd élni igazi valódat, azaz igazi nőként élhesd az életed, akkor nincs más hátra, mint jelentkezni Kolozsi Mariann tréningjére. Ez az a hely, ahol nőként nőkkel beszélgethetsz arról, hogy hol is keressétek a megoldást a nagy kérdésre, vagyis, hogy hogyan lehettek igazi nők, még ebben az elvárásokkal teli világban is.

 

Ha valaki nem éli meg igazán a nőiességét, az rányomja a bélyegét a szerelmi életére, a szexuális kapcsolataira, sőt, még az anyaságára is. Éppen ezért elengedhetetlen az, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, mivel a gyermekeink tőlünk tanulják meg azt, hogy hogyan is kell nőnek lenni, illetve egy nőnek viselkedni. Ez mindkét nem esetében óriási felelősség.

 

Egy másik gyakori probléma, hogy a megfelelési kényszer hatására a nők képesek megalkudni egy olyan társsal, aki mellett nem érzik magukat nőnek, csak azért, hogy legyen valaki. Nem ritka, hogy ilyenkor kialakulnak egészségügyi problémák is, hiszen nincs egyensúly, akkor pedig egészség sincs.

 

Az állandó megfelelési kényszer késztet arra is, hogy minden terhet egyedül cipelj, és egyedül oldd meg a feladatokat. Hiszen mindenhonnan ez ömlik az emberre, a médiából, a barátoktól és főleg: MÁS NŐKTŐL. Mivel azt a kort éljük, hogy kifelé mindenki tökéletes, így óhatatlanul is erre törekszel, pedig ez óriási önámítás.

 

A családból hozott minták nem minden esetben jók

 

Ha pedig a múltból hozott családi minták alapján próbálsz megfelelni az életnek, az sem vezet feltétlenül jóra. Azért, mert a nagymamád olyan élethelyzetben volt, hogy kialakított magának egy fókuszt a túlélés érdekében, az nem biztos, hogy neked is működni fog. Ha pedig ezt felismered, akkor már tettél egy lépést a saját nőiességed megélése érdekében.

 

Ha pedig úgy érzed, hogy mindezt nem tudod egyedül meglépni, akkor válassz magadnak egy társat az útra, aki nem csak elkísér, de hasznos segítséget is jelent ebben az önismereti túrában. Ne félj megélni a nőiességet, hiszen tudod: “A szépség és a nőiesség kortalan”.