Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.03.31

Hogy működik a szájzuhany?

Nincs két egyforma ember. Az emberek nem csak külsejükben, gondolkodásukban, és viselkedésükben lehetnek különbözőek, de életvitelüket és szokásaikat tekintve is. Igaz lehet ez arra is, hogy mindenki másképp áll hozzá a fogaik ápolásához, más eszközöket, és különféle készítményeket vásárol annak érdekében, hogy fogaik ne csak szépek, de egészségesek is maradjanak. Vannak, akik a sima, manuális fogkefére esküsznek, de olyanok is akadnak, akik csak is az elektromos fogkefe használata mellett érzik tökéletesen tisztának a fogaikat. Sokszor hallani azonban azt, hogy hiába a megfelelő fogkrém, és fogkefe, bizony ezek használata is kevés lehet, hiszen a fogak között megbújó baktériumok ellen sajnos ezek sem tudnak minket megvédeni. Létezik azonban megoldás, hogy a fogkefével nehezen megközelíthető helyeken is megtisztítsuk fogainkat!

 

szajzuhany-fogtisztitas.jpg

 

Sokan még ma is újdonságként tekintenek a szájzuhanyra, holott már több évtizede a piacon vannak ezek az elektromos készülékek. Az igazán rutinos fogápolók pontosan tudják, mennyi előnnyel jár a szájzuhany használata, akik viszont most először találkoznak ezzel az eszközzel, talán el sem tudják pontosan képzelni, hogyan is segíthet ez a masina mindennapokban. A szájzuhany tulajdonképpen egy speciális fúvóka segítségével tudja eltávolítani a fogakról a lepedékeket és az ételmaradékokat. Egy víztartályból egy motor pumpálja a vizet ebbe a fúvókába. A víztartályba pedig akár még szájvizet is lehet önteni az eredményesebb hatás elérése érdekében.

 

Sajnos még ma se tudnak arról sokan, hogy mennyire fontos része a napi fogápolásnak a fogközök megfelelő megtisztítása is, pedig az étkezések során bizony az ételmaradékok a legtöbb esetben ide rakodnak le. A szájzuhany használatával azonban könnyen és gyorsan mehet a fogközök tisztántartása is! Abban az esetben, ha felkeltettük az érdeklődését, vagy már régóta gondolkodott egy ilyen készülék vásárlásán, mindenképp keresse fel a linkelt oldalt, ahol hatalmas választékban fog találni szájzuhanyokat. Talán első ránézésre egy nagyobb anyagi befektetésnek tűnnek ezek a masinák, ám gondoljunk arra, hogy ez a befektetés bizony meg fog nekünk térülni. Sokkal szerencsésebb fogproblémák megelőzésére költeni, mintsem a fogorvosunknak kifizetni egy ilyen termék árának akár a többszörösét is.

 

A Profimed oldalán nem csak szájzuhanyt találhat, de minden más fogápoláshoz szükséges készítményt és eszközt is meg tud majd vásárolni. Érdemes lehet rendszeresen felkeresni a webáruházat, hiszen érdekes cikkeket is tud majd olvasni fogápolás témában, valamint számos akcióval is lehet náluk találkozni, így akár spórolni is tud majd. Minden termék esetében talál majd leírást, és korábbi vásárlók értékeléseit is, ezzel segítve a vásárlókat a lehető legjobb választáshoz. Ne feledje, a rendszeres és tudatos fogápolással sokáig messziről elkerülheti a fogorvosi rendelőket!