Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.07.31

Ház körüli barkácsolás: csavarkompresszorok összehasonlítása

A tavasztól őszig terjedő hónapokban sokan döntenek úgy, hogy végre elintézik a ház körüli barkácsolási munkálatokat. Ehhez a számos szükséges felszerelés közül egy a kompresszor, amely megkönnyíti egyes tevékenységek elvégzését. Természetesen a kompresszorok felhasználási köre jóval szélesebb ennél, hiszen ipari méretekben, sőt, a kozmetika, vagy a fogászat terén is alkalmazzák a sokszor speciális jellemzőkkel rendelkező típusokat. Jogosan merül fel azonban a kérdés választás előtt, hogy mégis melyik fajta lenne a legjobb egyéni céljainknak. Emellett ott van még a rendkívül széles piaci választék, melyben olajos vagy kenés nélküli változatok egyaránt megtalálhatóak, de a teljesítmény terén is többféle lehetőség mellett letehetjük a voksot. A csavarkompresszor kínálatban házi és ipari felhasználásra egyaránt megtalálhatóak az ideális darabok.

 

csavarkompresszor-osszehasonlitasa.jpg

 

Newsilver csavarkompresszor sorozat: magas minőség korszerű vezérelhetőséggel


A Newsilver által fémjelzett csavarkompresszor sorozat elemei között háromféle változat áll az érdeklődők rendelkezésére, így a földre telepített, a tartályra szerelhető, valamint ez utóbbinak a hűtve szárítóval ellátott verziója. A csavarkompresszor család nagy előnye, hogy fő alkotó elemei standardizáltak, tehát a karbantartás és az alkatrészek kezelése ezzel jelentősen meg lett könnyítve. A kompresszor vezérléséről magas minőségű, korszerű elektromos berendezés gondoskodik, ráadásul a működési költségek jelentősen csökkennek a differenciáltan szabályozható nyomáskapcsolónak köszönhetően.

 

Airblok csavarkompresszor sorozat: nagy teljesítmény egyszerű használhatósággal társítva


Ez a csavarkompresszor sorozat a btkkft.hu szakemberei szerint kifejezetten azoknak ajánlott, akik kimagasló teljesítményű készüléket szeretnének magukénak tudni, de ugyanakkor az energia megtakarítás, az alacsony zajszint és az egyszerű használhatóság sem elhanyagolható tényezők számukra. A mikroprocesszoros vezérlőnek köszönhetően rendkívül könnyű a csavarkompresszor család használata, ráadásul automata ékszíjfeszítő rendszer is szolgálja minden esetben a berendezések optimális működését.

 

Airblok DR csavarkompresszor nagyipari felhasználók számára


A direkt meghajtással rendelkező csavarkompresszor sorozat elsősorban azoknak ajánlott, akik nagy levegő igényű tevékenységhez keresik az ideális megoldást. A nagyipari felhasználók által előnyben részesített berendezés energiatakarékos működéssel szolgálja a megrendelők igényeit, ráadásul minimális ráfordítást igényel csak karbantartás során. A márkától már jól ismert mikroprocesszoros vezérlés egyszerűvé és gyorssá teszi a kezelést, hogy a megbízható berendezés optimálisan ellássa a rá váró feladatokat.

 

Airblock SD csavarkompresszor a költségcsökkentés érdekében


A csavarkompresszor sorozat minimális karbantartási költségeinek és az energia megtakarításnak köszönhetően csökkentheti a területre szánt kiadásait, és ugyanakkor megbízható minőséggel áll mindazok rendelkezésére, akik számára nem csak a kimagasló színvonal, de a költségek optimalizálása is lényeges szempont. Az ipai felhasználók által előnyben részesített csavarkompresszor sorozat korszerű technológia alkalmazásával szolgálja a felmerülő igények maximális kielégítését.