Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.11.28

Használt számítógép kockázatok nélkül

Venni vagy nem venni? Mint ismeretes, a használt számítógép témája sokat vitatott. Ennek a megközelítésnek az ellenzői azzal érvelnek, hogy a másodkézből beszerzett berendezések vásárlásakor számos problémával szembesülhetünk. Ezek között szerepel az erősen kimerített erőforrás, a jótállási időszak hiánya és olyan különféle rejtett hibák, amelyeket az első tesztek során még nem lehet észlelni.

 

hasznalt-szamitogep.jpg

 

Ezen felül, annak ellenére, hogy az eladó azt ígéri, néhány naponta ellenőrzi majd a terméket, egy kis idő elteltével egyszerűen eltűnik. Egyetérthetünk tehát abban, hogy első hallásra az ígéretes használt számítógép ár nem tudja felülmúlni ezt a halom problémát. Tehát, hogyan vásárolhatunk olyan second-hand elektronikai berendezéseket, amelyek nem fognak csalódást okozni?

 

Az emberek gyakran kérdezik, hogy hol lehet megvásárolni vagy eladni egy használt számítógépet? Mindkét kérdés megválaszolására a legegyszerűbb mód az, ha olyan kereskedelmi platformokhoz fordulunk, mint például az online áruházak. Ha az ebyte.hu internetes üzlettől vásárol, akkor megvédi magát az “online bolhapiacokon” előforduló átverésektől. A webáruházunkban szereplő termékek másik vitathatatlan előnyük az eredetiségük.

 

A másodlagos piacon kínált PC és az alkatrészekkel ellentétben, az ebyte.hu olyan neves gyártók berendezéseit értékesíti, mint a Dell, a Fujitsu, a HP és mások. Az ilyen PC leggyakrabban nagy európai és amerikai vállalatok irodáiból érkeznek hozzánk, ahol egyszerűen kivonják őket a használatból az élettartamuk okán.

 

Az ilyen használt számítógépek továbbra is kiváló állapotban vannak és miután az ebyte.hu munkatársai további szervizt végeznek rajtuk, készen állnak arra, hogy még hosszú ideig elégedetté tegyék a vásárlóinkat. Egy másik gyakran felmerülő kérdés, hogy mennyibe kerül a használt számítógép? Az esetek többségében szinte lehetetlen meghatározni egy stabil értéket az újonnan és a másodkézből vásárolt példánynak. Például egy egyszerű konfigurációval rendelkező irodai PC idővel jelentősen veszít az árából, míg a nagy teljesítményű használt számítógép piacán olyan modellek találhatóak, amelyek az évek során kevés értékvesztést eredményeznek.

 

Amit mi biztosítunk az ügyfeleinknek: minden fontos ellenőrzés és értékesítés előtti szerviz; az összes szükséges dokumentáció; garancia a termékekre. Ezen kívül egy kellemes bónuszt is kínálunk a vásárlóinknak azzal, hogy a használt számítógép átvétele után is van lehetőségük kifizetni a termék árát. Az áruk kiszállítása a megrendelés után 1-2 nappal történik.