Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.26

Használja ki a legjobb páramentesítő akciókat!

Senki sem szeret penészes vagy dohos lakásban lakni, pláne nem egy büdös irodában vagy gyárban dolgozni. A páramentesítő berendezések nemcsak a makacs penész kialakulása ellen segítik felvenni a harcot, hanem a különféle szűrőknek köszönhetően először kiszűrik a nagyobb porszemeket, állati szőröket, majd - fajtától függően - eltávolítják a kellemetlen szagokat (ételszag, dohányfüst), megakadályozzák a baktériumok, gombák és vírusok keringését a levegőben, s egyes modellek még a pollen ellen is védenek.

 

 

peneszmentesites.jpg

 

Sokan mondják azt, hogy a páramentesítők csak allergiásoknak kellenek, de a jelenlegi légszennyezés mellett gyakorlatilag minden helyiségbe szükséges lenne elhelyezni egy minőségi páramentesítőt, hogy a lakók és dolgozók egész nap friss, tiszta levegőt tudjanak beszívni.

 

A páramentesítő akciókat azért érdemes kihasználni, mert hibátlan, minőségi modelleket áraznak le a kereskedők, így ugyanazért a minőségi modellért kevesebbet kell fizetni.

 

A legtöbb vállalat a páramentesítő akciók keretein belül valamilyen plusz ajándékot is hozzáad a csomaghoz, így gyakran kínálnak olyan ajánlatokat, amelyekben szerepel egy páramentesítő és egy modern, több funkcióval ellátott páramérő szerkezet is.

 

Mivel egyre nagyobb igény van Magyarországon a különféle páramentesítő egységekre, hogy a dohos szagot és a penész megjelenését megelőzzék, így nemcsak az ipari területeken, a rendelőkben, kórházakban, irodákban és vendéglátó egységekben, hanem az otthonokban is egyre nagyobb igény alakult ki ezekre a fantasztikus, életminőséget jelentősen javító kiegészítőkre.

 

A nagyvárosi panellakások és a belvárosi betondzsungel lakói, illetve a forgalmas környéken lévő irodaházak dolgozói nem tehetik meg azt a luxust, hogy kinyissák az ablakokat egy szellőztetés erejéig, hiszen egy bizonyos magasságban akkora huzat van, hogy egy pillanat alatt kivinné az összes papírt az ablakon a szél.

 

A páramentesítő akciókat így a cégek is előszeretettel használják ki, hiszen a modern irodaházakban a klíma sokkal hatékonyabban és energiatakarékosabban tud működni, ha mellette működik egy páramentesítő is. A környezettudatos hozzáállás pedig minden valamire való üzletnek jó hírnevet biztosít, így szerencsére egyre többen használják ki a páramentesítők jótékony hatásait.