Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.20

Grundfos Magna1, akár 18 méteres emelőmagasságig

Gyakran mutatkozik igény a kiemelkedő teljesítményű, de energiatakarékos szivattyúk alkalmazására. Ilyen eszköz a Grundfos Magna1, ami megfelel a szigorú EuP követelményeknek és alapfunkcióival is minden alkalmazási formát kielégít. Tökéletes megoldást nyújt olyan rendszerekben, ahol korábban az UPS típust működtették a keringetési feladatra.

 

szivattyubolt.jpg

 

A Grundfos Magna1 alkalmazási területe változatos, applikálható fűtés, hűtés, használati meleg vízzel való ellátás céljából, valamint hőszivattyús rendszerekben is. Egyszerű telepítési módja és alacsony energia felhasználása révén, igen hatékony számos területen. 9 szivattyú beállítását teszi lehetővé, alacsony zajszinten üzemel és garantált a hosszú élettartam, javítások nélkül. Arányos és állandó nyomáskülönbséget biztosít, 3 fix fordulatszámmal.

 

Megbízhatósága révén nincs szükség külső motorvédelemre. A hőszigetelő burkolat légkondicionálókba tartozékként rendelhető. A Grundfos Magna1 kibővített termékkörrel, legfeljebb 18 méteres emelőmagasságig és 6-16 bar nyomásig ajánlott.