Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.04

Gondolatok az internet reklámozásról

A reklám az egyik legfontosabb tevékenység amely szükséges a vállalatok működéséhez. Még a globális nagyvállalatok sem mulasztják el reklámozni a termékeiket. Erre azért van szükség mert az ember természeténél fogva napon belül több mindenre is gondolhat.

Ezek a gondolatok általában a családi témákkal állnak közelségben és semmiképpen sem  valamely termékről. Így ha valaki a köztudatba akar kerülni annak folyamatosan szükséges a reklámozás. A netten erre több lehetőség is adott. Pl. videó megosztó, Adwords, SEO, linképítés, online megjelenés szaklapokban.

 

seo-keresooptimalizalas.jpg

 

A megfelelő reklámozáshoz jó szakember is szükséges illetve olyan cég amely szervezi a kampányait. És figyelembe kell venni hogy a kampány költség hatékony is legyen. A szakemberek általában már rendelkeznek megfelelő kapcsolatokkal így könnyedén tudják kiszervezni a különböző honlapokba.

Ma már a honlapok értékét nem PR-ben mérik így most már úgy szervezzük, hogy a DA értéket figyeljük. Minél magasabb a DA érték annál hamarabb lehet jó helyezést elérni a honlappal a keresőben. Persze ahogy nő a DA érték úgy nő a költség is. A költséghatékonyság abban érvényesül,hogy egy nagyon erős link is képes jó helyezést produkálni a keresőben.

Lehet, hogy egy DA 70 es linkből csak egy is elég. Mellesleg pedig átmenetileg nagyobb látogatottság is jöhet egy magas értékű honlapról, mivel ezek igen látogatottak. És amíg a címlapon szerepelünk addig nézettség is jön. Aztán pedig a haszna az, hogy erősíti a keresőben lévő pozíciónkat. Összegezve megéri a linképítés,mert hosszútávon megtérül.

 

loading...