Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.04.15

Fűnyíró traktorok összehasonlítása egy helyen

Számos előnye van annak, ha valaki kertes házban él, ám sok olyan kötelezettség is jár ezzel az ingatlantípussal, ami már az emberek többségének nem a kedvenc tevékenysége. Az egyik ilyen kevésbé közkedvelt munka a fűnyírás is. Kis kert esetében talán nem jelent akkor kihívást a gyepünk állandó vágása, gondozása, ám azoknak, akik nagy kerttel rendelkeznek, rettentő időigényes elfoglaltságot jelenthet ez. Azoknak, akik már unják a fűnyírást a megszokott kis nyírójukkal, és valami sokkal hatékonyabb megoldást szeretnének nem csak a kertjük, de saját maguk számára is, érdemes elgondolkodniuk egy fűnyíró traktor vásárlásán.

 

fu.jpg

 

Mi az, amit egy fűnyíró traktorról tudni kell? Ezek a modern gépek ugyan azon a működési elven vannak összerakva, mint a normál fűnyírók, ám sokkal erősebb motorral látták el őket, melyek az éles pengéket hajtják annak érdekében, hogy a fűszálakat a kellő magvasságba vágják el. Körülbelül ennyi a hasonlóság a hagyományos fűnyírók, és a traktor között. Egy ilyen kis gép esetében el lehet felejteni a sok sétálgatást, és tologatást, hiszen ahogy azt már a nevéből lehet következtetni, ez egy olyan jármű, amire fel lehet ülni, és kényelmes, valamint egyszerű irányítás mellett végezni a gyepünk széppé varázsolását. Biztos sokaknak szimpatikus megoldás lenne egy ilyen traktor, ám az is biztos, hogy első körben mindenkit az ára fog érdekelni.

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miben különböznek egymástól a különféle fűnyíró traktorok, akkor itt megtudhatod. A linkelt oldalon nem csak az összehasonlításra lesz lehetőséged, de abban az esetben, ha valamelyik gép szimpatikus lesz, meg is tudod majd vásárolni. Milyen előnyökkel jár, ha beszerezel otthonra egy ilyen ketyerét? Gyorsan, és egyszerűen tudod majd levágni a pázsitodat, ráadásul azzal a mérettel is könnyen el fog boldogulni, amivel a sima fűnyíróknak már meggyűlne a baja. Fűgyűjtő tartálya is sokkal nagyobb, így sokkal ritkábban kell majd megállni és kiüríteni azt.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed egy ilyen gép iránt, azt azért nem árt tudni, hogy a karbantartásukra kicsit nagyobb figyelmet kell majd fordítanod, mint a manuális változatéra. Összességében azonban megéri beruházni egy fűnyíró traktorra egy nagy kert, vagy telek esetében. Az Emaki.hu weboldalán széles választékban találhatsz majd ilyen gépeket, ráadásul egyes modelleket a mostani akciójukban igazán jó áron lehet majd megvásárolni! Ne feledd, ahogy a mondás is tartja, az idő pénz, old meg egyszerűen is gyorsan a fűnyírást, így a maradék idődet már csak a kertben való gyönyörködésre kell majd fordítanod a pihenés mellett.