Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.19

Fotómozaik, avagy kép a képben

Rengeteg kedvenc képed van? Előhívatnád, de nem tudod, melyek a kedvenceid? Segítünk: hívasd elő mindet egy egyedi mozaik keretében!

 

Egyedi fotómozaik

 

Egy fotómozaik elkészítése nem olyan nagy ördöngösség, mint amilyennek elsőre tűnik. Hiszen aki először lát ilyet, azt biztosan elvarázsolja a részletgazdagsága, valamint feltételezi, hogy nagyon sok munka van az elkészítése mögött. Jó hír, hogy neked nincs más feladatod, mint összegyűjteni a kedvenc képeidet, amiket előhívatnál, a Sooters csapata pedig megcsinálja neked a tökéletes fotómozaikot.

 

fotomozaik.jpg

 

Ez az egyedi dekorációs elem biztos, hogy nem fog senki más falán díszelegni, csak a tiéden, hiszen a te kedvenc képeidet tartalmazza, vagyis minden emlék benne van, amit összeválogatsz. Míg messziről szemlélve egy nagy és erőteljes képet látsz, viszont ha jobban szemügyre veszed, akkor 100 vagy akár több száz képet nézegethetsz minden nap. Pont ezek azok, amiknek köszönhetően könnyen megy az emlékezés, hiszen egy képnél kevés beszédesebb dolog létezik. A korszerű technológiának köszönhetően a fotómozaik apró kis részei, az azt alkotó kb. 15-20mm-es kis fényképek jól láthatóak lesznek, így könnyen felismerheti őket a szemlélődő.

 

Ahogy említettük, remek dekorációs elem, bárhol a lakás díszévé válik. Sőt, akár mindezt ajándékba is készítheted, attól függően, hogy van-e elegendő képed egy jó méretű fotómozaik létrehozásához.

 

A Sootersnél a beküldött képeket a fotómozaik elkészítése előtt feljavítják, ami különösen igaz a képek színeire, árnyalataira, sőt, még a fehéregyensúlyra is. Ezzel nem kis munkától kímélnek meg minket, így a megfelelő minőség garantált egy jó fotómozaikhoz. A tökéletes hatás érdekében minél több kép felhasználása szükséges, tehát akkor se érezd magad kellemetlenül, ha a legkisebb méretűhöz 150-200 képet sikerült kiválogatnod, mivel itt nem igaz a mondás, hogy “a kevesebb néha több”. Itt a több a jobb, attól lesz tökéletes fotómozaik.

 

A 60×40 cm méretnél nagyobbak esetében érdemes legalább 300-400 fotót összeválogatnod a mozaik elemeinek, így a képek nem ismétlődnek túlságosan sokszor. A legnagyobb elérhető méret a Sootersnél a 60x100 centis nagyság, ami, ha jobban belegondolunk nem egy kis méret, főleg, ha belekalkuláljuk, hogy mennyi idő lesz kiválogatni a megfelelő képeket.

 

Ha gyorsan lenne szükséged a fotómozaikra, akkor sem kell kétségbe esned, mivel a rendeléstől számított 3 óra múlva már a kezedben is tarthatod a saját, tökéletesen egyedi dekorációdat. Igaz, ebben az esetben személyesen kell átvenni a központi ügyfélszolgálaton.

 

Amennyiben már van fotómozaikod, akkor se csüggedj, remek fényképes poszter ajánlatokat is láttunk az oldalon.

 

loading...