Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.04.28

Férfiaknak pénztárcát? De milyet?

Van olyan ember a világon, aki nem szeret ajándékot kapni? Na ugye, hogy nincs. Mivel lehet meglepni egy férfit, amivel nem lehet mellé lőni és nincs alkalomhoz kötve? Igen, egy pénztárcával. Az ajándékozott személy igényeitől függően lehet kicsi vagy nagy, bőr vagy műbőr, egyszínű vagy színes. Lássuk csak, miből lehet választani.

ferfi-penztarca.jpg

 

Méret

 

A méretet tekintve elég széles palettán mozoghatunk a férfi pénztárcák kapcsán, az egészen kicsi dollártárcától, az irattartó pénztárcán át a brifkóig. Ha a nagyobb méret nem akadály, akkor nyugodtan válasszunk brifkót, mivel annak nagy előnye, hogy minden iratunk, és készpénzünk egy helyen van, elfér benne, továbbá névjegyek, pontgyűjtők egész garmadája mehet bele.

Ha valamivel kisebbet szeretnénk, akkor a barna férfi valódi bőr pénztárca a nekünk való, ami a pénz tárolásán kívül az iratok elhelyezésére is alkalmas, habár csak a legszükségesebbek férnek bele.

Az irattartó megint egy fokkal kisebb méretű, ebben többségében az iratok számára van hely. Ezen kívül még egy nagyon minimális mennyiségű készpénz is elhelyezésre kerülhet, de csak az egyik iratoknak készült zsebben, mivel nincs kifejezetten a pénz számára kialakított rekesz.
A legkisebb a dollártárca, ami tökéletesen belefér egy farmer zsebébe, és akkor ajánlott, ha nem tartunk magunknál túl sok papír-, illetve fémpénzt. Természetesen rendelkezik egy kis rekesszel a fémpénz számára, valamint a papírpénzt egy csipesz fogja le középen.

 

Anyaga

 

Az anyagát tekintve lehet bőr vagy műbőr a kiválasztott pénztárca. A műbőr tárcák többsége rövid élettartamú és látszik rajtuk, hogy nem valódi bőrből készült, hidegebb időben könnyebben megtörnek, ami nem túl esztétikus látvány, ezért gyakrabban szorulnak cserére.
A valódi bőr pénztárca drágább alapvetően, de ezáltal tovább is tart, mivel nem tartalmaz mesterséges anyagokat. Többségében kellemes a tapintásuk, és jellegzetes bőr illatuk van, amit az emberek nagy része kedvel.

Hogy miért kedvelt ajándék? Mivel a színek tekintetében nem mondhatni, hogy nagy a paletta, általában a barna és a fekete (és árnyalataik) színeket a férfiak jórésze szereti. Egyszerű, mert ha nincs sok időnk, akkor is ki tudjuk választani az igazit a sok webáruháznak köszönhetően, így biztosan nem maradunk ajándék nélkül. Ha mindez nem lenne elég meggyőző, akkor érdemes megemlíteni azt a fontos tényt is, hogy a pénztárcák nagy többségét ajándékdobozban szállítják ki, tehát már a csomagolásra szánt időt is megspóroltuk. Kell ennél több? Ugye, hogy nem?

Tehát ha egy egyszerű, de nagyszerű, ötletes és mindig divatos ajándékötletet keresünk, ne habozzunk, megtaláltuk! Irány a Taskam.hu webáruház és válasszuk ki a tökéletes meglepetés kiegészítőt!

 

loading...