Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.12

Felmosó robot vagy feltörlő robot – ki ő és miként lehet a hasznunkra?

Hogyan érdemes elképzelni egy korszerű feltörlő robot ténykedését, amikor épp a rábízott feladat ellátásán dolgozik? Izgalmas kérdés ez, valljuk be őszintén. A cikkben pedig a válaszadást is igyekszünk minél inkább részletezni.

Vagyis a modern feltörlő vagy felmosó robotok hozzáadott értékével foglalkozunk kiemelten. Meg fogjuk azt mutatni, hogy milyen formában válhat a hasznunkra egy ilyen típusú robotnak a rendelkezésre állása, és milyen formában hozhatja vissza az árát.

 

Ugye, hogy a felmosás jelenti gyakran a lakás takarításának a legnehezebb feladatát?

 

Különösen akkor, hogyha a lakásunk viszonylag nagyobb alapterülettel rendelkezik és fokozott igénybevételnek van kitéve. Merthogy önmagában a porszívózás édes kevés ahhoz, hogy tényleges tisztaság, és portól mentes, illatos légkör uralkodjon az otthonban.

Viszont felmosni nem könnyű feladat. Egy idő után megfájdul tőle a karunk, a hátunk és a derekunk. Ha ez nem volna elég, gyakorlatilag heti rendszerességgel megoldásra váró teendőről van szó. Nem véletlen, hogy másokban is felmerült a robotok általi kivitelezésének az ötlete.

 

hazirobot.jpeg

 

Mit szólnánk, ha a felmosást vagy törlést mostantól egy megbízható gép oldaná meg helyettünk?

 

Méghozzá az esetek döntő többségében anélkül, hogy nekünk bármiféle dolgunk lenne ezzel a feladattal. Nyugodtan főzhetünk, csinálhatjuk a munkánkat, sportolhatunk vagy szórakozhatunk kedvünkre.

A korszerű és előre programozható feltörlő robot pedig precízen oldja meg a feladatát akkor, úgy és abban a minőségben, ahogyan azt előre megadtuk. De ha számunkra úgy szimpatikusabb, akkor egy okostelefon segítségével is könnyedén megoldhatjuk a feltörlő robot vezérlését.

A legjobb, hogy maga a felmosás vagy törlés olyan kifogástalan minőségben lesz megoldva, amire talán nem is számítunk előre. Merthogy egy robot konstans jelleggel képes ugyanazt a szintet hozni, nem lesz fáradt vagy kedvetlen a munkájának a maradéktalan ellátásához.

 

Egy korszerű feltörlő robot a következőképp hozza vissza az árát

 

Kezdjük mindjárt ott, hogy egy praktikus feltörlő robot eszméletlen sok időt takaríthat meg a számunkra. Ezt pedig mindenki maga döntse el, hogy pénzre váltva mekkora értékkel bír. De nem feltétlenül kell kizárólag órabérben kiszámolni a feltörlő robot hozzáadott értékét.

Merthogy az talán még fontosabb tényező, hogy a robot segítségével mentesülni tudunk a házimunka egy jelentős feladatkörétől. Vagyis a korábban heti rendszerességgel erre fordított időnk és energiánk kapásból felszabadul, mi pedig foglalkozhatunk teljesen más dolgokkal.

Nem utolsósorban persze van abban egy egészen izgalmas faktor, ahogyan egy korszerű feltörlő robot helyettünk és értünk dolgozik. Sokszor már munka közben is tényleg élmény megcsodálni magát a készüléket.