Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.08.17

Fárasztó edzés után megérdemelt pihenés a jakuzziban

Manapság egyre többen eszmélnek rá, hogy a modern világunkban rengeteg energiát kell annak is szentelnünk, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Ez egy folyamatos küzdelem, aminek eredményeképp sokkal kellemesebben érezhetjük magunkat a bőrünkben, és büszkék lehetünk magunkra, hiszen az életmód fenntartása folyamatos kihívásokkal jár. 

 

Ennek egyik alappillére a megfelelő mennyiségű és minőségű testedzés. Ez alapvetően egy nagyon hasznos és szükséges rész, de nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a testmozgás után az izmainknak pihenésre, regenerálódásra van szüksége. Ebben tud támogatást nyújtani a rendszeres hidromasszázs, ami a test minden izomcsoportját kellő alapossággal át tudja masszírozni. 

 

 

jakuzzi.jpeg

 

 

Izomcsoportra specializáltan

 

A jakuzzik felépítése a feltalálásuk óta hatalmas utat tett meg, rengeteg újdonság és fejlesztés került beépítésre. Ki kell emelni ezek közül a fúvókák szerepét, hiszen ezek teszik lehetővé, hogy a különböző izmokat a megfelelő módon lehessen kezelésbe venni. Mára már régen túlléptünk az egyenletes sugárban egyenesen fújó szerkezeteken, és lehetséges a körkörös befúvás vagy a pulzáló fújás is, mindezt akár manuálisan is változtatható intenzitással, hogy biztosan minden az adott pillanatban felmerülő igényekhez igazodjon. 

 

Így tehát egy kimerítő edzés után már van arra is lehetőséged, hogy kimondottan csak egy területet vegyél kezelésbe a hidromasszázs erejével, de akár arra is, hogy bizonyos területekre nagyobb hangsúlyt fektess. 

 

Te is sokat sportolsz és úgy érzed, hogy a Te teraszod is elbírna egy rendszeresített személyi masszőrt egy csúcsminőségű, ergonomikus jakuzzi képében? Keresd fel a Caldera Spas weboldalát, és találd meg a hozzád leginkább illő társat az egészséges életmódhoz!

 

Mi az a körkörös masszázs terápia?

 

A Caldera Spas medencék kialakításánál a tervezők igyekeztek minél nagyobb figyelmet szentelni az emberi test igényeinek. Emiatt arra a következtetésre jutottak, hogy a teljes test átmasszírozása sokkal alaposabb lehet, ha a különböző ülőhelyeken és pozíciókon egy-egy testtájék kap csupán fókuszt. Így lehetséges, hogy külön helyet kapott a nyak, a felső test (ezen belül is a nyak, váll és a hátközépi izmok), a gerinc melletti izmok és a derék, a lábak a comboktól a lábfejig, és külön pozíciót kapott a talpmasszázs is. 

 

Ebben a rendszerben, ha úgy érzed, hogy egy teljes testre kiterjedő masszázsra van szükséged, akkor is megtalálod a számításaidat, de nem leszel csalódott abban az esetben sem, ha csupán egy-egy testtájékot szeretnél egy kicsit ellazítani vagy átmozgatni a hidromasszázs erejével.