Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.15

Ezért legyen otthon akkumulátoros hajvágó!

Vannak olyan elektromos eszközök, amelyek mindig jó, ha kéznél vannak. Ilyen többek között az akkumulátoros hajvágó is. Megkönnyíti minden férfi és anyuka életét. 

 

A szép külső az arcunknál kezdődik, amelynek meghatározó része a hajunk. Hogyan válassz frizurát? Esetleg új hajszínt? Mire van még szükséged, ha igazán patinás külsőre vágysz? Ezekre a következőkben mind válaszolni fogunk! Tarts velünk, ha Te is szeretnéd egy kicsit formába hozni magad!

 

hajvago.png

 

Hajvágó? Minek?!

 

Nos egy modern akkumulátoros hajvágóval a legfontosabb előny, amire szert tehetsz akár Te is, az az, hogy így időt és pénzt spórolva tudsz elbánni a nem kívánt arcszőrzettel, sőt akár a hajadat is meg tudod egy kicsit nyírni. Ha nem akarsz semmi különleges frizurát, egy akkumulátoros hajvágó nagyon sokat segíthet.

 

Mindenképp figyelj oda arra, hogy a hajvágót úgy válaszd ki, hogy minden célnak megfeleljen. Sok olyan hajvágó létezik, amely nem csupán vágni, de borotválni is képes a fej kicserélésével, míg olyanokat is találhatsz, amelyek kizárólag hajvágásra alkalmasak!

 

Említettük már a bevezetőnkben is, hogy a hajvágók nem csupán férfiaknak jönnek jól, de mindazoknak is, akiknél egy vagy több kisfiú is rosszalkodik otthon. Az alsós és felsős fiúknak még általában egészen mindegy, hogy mekkora a bozont a fejükön, így egy akkumulátoros hajvágóval egyszerűen megoldható a hajvágás.

 

Hogyan válaszd ki a számodra tökéletes frizurát? Nos, a hajszínt a bőrtónusodnak megfelelően, míg a hajhosszt az arcformádhoz mérten kell kiválasztani. Keress olyan hírességeket, akiknek hasonló az arcszerkezetük, mint neked, így mindig inspirálódhatsz, neked mi állna jól.

 

Persze a patinás külső nem csak a hajon múlik!

 

A kifogástalan külsőhöz persze az állad alatti területekkel is foglalkozni kell. Az egészséges életmód és a helyes táplálkozás mellett érdemes lehet beszerezned egy izomstimulálót is. Ez azért fontos, mert az izom építésének fontos része azok stimulálása, annak érdekében, hogy a lehető legeredményesebb lehess.

 

Izomstimuláló mellett természetesen nem feledkezhetsz meg az aktivitásmérőről sem, amely számon tartja helyetted, mennyit mozogtál, s ezzel mennyi kalóriát égettél el.

 

A legfontosabb pedig...

 

Ha a tested már olyan egészséges és fitt, amilyennek lennie kell, a hajad is stílusosan megnyírtad, és az arcszőrzeted is olyan, ami után minden nő bomlik és amelyre minden férfi irigykedik, akkor már csupán egyetlen dolgod maradt! Az, ami nélkül, ha mindent meg is tettél, amit a fentiekben tanácsoltunk, kidobhatod az egészet a kukába.

Ez a tevékenység nem más, mint az elegendő alvás! Ugyan a hajadat el tudod vele aludni, ám a szervezetednek nagy szüksége van rá. A legideálisabb az, ha 7-9 órát alszol! A túlalvás éppen annyira egészségtelen, mint a kevés alvás.