Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.12.10

Ezekkel az előnyökkel jár a HIKVISION AXPro riasztórendszer használata

Az új HIKVISION AXPro riasztórendszer által kínált funkciók és innovatív megoldások feltérképezése kiemelten fontos, hogyha vagyonvédelmi megfontolásból ténylegesen a legkorszerűbb megoldások alkalmazása a célunk.

Úgyhogy a bejegyzés keretei között részletesen is belemegyünk a témakörbe. Megvizsgáljuk, hogy milyen újdonságokat tartogat a HIKVISION AXPro riasztórendszer, és milyen funkciókkal segítheti a dolgunkat.

 

riasztorendszer.jpg

 

Dióhéjban az új HIKVISION AXPro által kínált funkciókról és előnyökről

 

A HIKVISION AXPro riasztórendszer eleget tesz annak a ma már szinte alapértelmezett elvárásnak, hogy a vezérlés applikáción legyen megoldható. Ezzel majdhogynem értelemszerűen jár együtt a vezeték nélküli működés kényelmes és hozzáadott értéke is.

Ahogy az egy korszerű riasztórendszer kapcsán teljes joggal elvárható, a HIKVISION AXPro riasztórendszer kifejezetten nagy hatótávolságot képes lefedni, ezáltal is magasabb szinten támogatva a hatékony vagyonvédelmet.

Ehhez jön még hozzá egyfajta plusz előnyként a rendszer által kínált stabil kapcsolat megbízhatósága, illetve a magyar nyelv támogatásának a lehetősége is.

 

Egyéb hasznos technikai tudnivalók a HIKVISION AXPro kapcsán

 

A HIKVISION AXPro riasztórendszer úgynevezett Tri-X vezeték nélküli technológiával dolgozik. Ez a tulajdonság azért kiemelten fontos, mert ennek köszönhetően a rendszer eszközei között a jelek továbbítása akár az 1,2–2 km-es távolságban is megvalósítható.

Ezenfelül szintén komoly hozzáadott értéke van a stabil kommunikációnak. Ezt a beépített duál-rádiófrekvenciás chip segíti elő. Ezzel ugyanis a rendszer a Tri-X, valamint a CAM-X vezeték nélküli technológiát egyaránt független kommunikációs csatornaként alkalmazza.

A Tri-X vezeték nélküli processzor felel az érzékelőktől küldött jelek feldolgozásáért, a PIRCAM által küldött videójel feldolgozását pedig a CAM-X processzor látja el. A távfelügyeleti kommunikációs csatornák között a Dual SIM kártyát, a 2.4 GHz értékű wifit, illetve a LAN-t érdemes megemlíteni.

 

A HIKVISION AXPro által kínált kibővített vezérlési és konfigurálási opciók

 

Az HIKVISION AXPro riasztórendszer kapcsán szintén fontos megemlíteni, hogy az az iVMS-4200-zal, a Hik-Centrallal, illetve a Hik-ProConnecttel ugyanúgy tud kommunikálni. Sőt, mindezek mellett igény szerint távfelügyeletre is köthető, hála a Contact ID-nak.

A felhasználók mindezek mellett irányítani tudják rendszert, ami a Hik-Connecten keresztül valósulhat meg. Ezenfelül kényelmi és biztonsági szempontból sem elhanyagolható, hogy a felhasználó SMS formájában értesülhet a riasztásokról.

Hogyha önmagában ez nem volna elegendő, akkor a HIKVISION AXPro riasztórendszer használatával akár GSM riasztási hívást is lehet kérni.

 


loading...