Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.05.22

Ezek az idei nyár legtrendibb napszemüvegei

Merész és kreatív stílus, bohém, extravagáns keretek. Dominálni fog a retró, továbbra is trendi marad a tükrös lencse, hölgyeknél népszerű lehet a macskaszem, az urak pedig a pilóta forma különböző verziói közül választhatnak. Mutatjuk, mit hoz 2018 napszemüveg trendje.

 

A napszemüveg elsődleges szerepe a fényvédelem és hogy óvja szemünk egészségét a nap káros sugarai ellen. Ezen kívül azonban divatcikk is, amit évszaktól függetlenül, egész évben viselhetünk akár kiegészítőként adott ruhák mellé, nem csak sötét, hanem rengeteg világos színárnyalatú vagy akár tükrös lencsével is. Egy divatos napszemüveg ugyanolyan kiegészítőként funkcionál napjainkban, mint egy szép ékszer vagy egy márkás táska.

napszemuveg.jpg

A 2018-as év napszemüveg divatját tekintve, a különböző divatházak merész és kreatív stílusú formákat hoztak nekünk az idei szezonra, így kedvünkre válogathatunk a klasszikus formáktól kezdve, egészen az extravagáns darabokig.

A Style Optika széles kínálata lehetővé teszi, hogy ízlésünknek, stílusunknak megfelelően válasszunk a Gucci, Dior, Fendi, Porsche Design, Mexx, Oliver Peoples, Police, Furla, Fendi, Hugo Boss, Jimmy Choo, Mont Blanc vagy Ray-ban napszemüveg modellek közül. Az üzlet választékában egyaránt megtalálhatjuk a klasszikus vonalú, akár extrém napfényben is használható és a bohókásabb vagy akár extravagáns kereteket, világosabb divatos lencsével. 

A legnépszerűbb napszemüvegek a férfiak körében még mindig a pilóta forma különböző változatai. Kombinálhatjuk ezeket tükrös lencsékkel, a szivárvány minden színében, akár átmenetes változatban is.  A Dior ezeket a formákat újra gondolva, különböző lencse variációkkal és keretdíszítési megoldásokkal dobta piacra idei trendi kollekcióját. A tükrös lencse nagyon közkedvelt idén is.

Egy jó szín megválasztásával könnyen stílusossá tehetjük egyszerűbb napszemüveg keretünket. Sötét színű keretünkhöz bátran válasszunk világos színű napszemüveg lencsét, ezzel divatossá téve azt. 

A hölgyek körében ismét divat a macskaszem forma, mind műanyag, mind pedig fém változatban. A Gucci ezeket a modelleket drágakövekkel való díszítéssel fűszerezte meg, a keretekre jellemző a világos színek kombinációja és az extrém nagyméretű, karakteres formák.

A 2018-as napszemüveg trend egyik meghatározó alakja a retró stílus. Újra előkerül a kerek forma, azonban most a klasszikusok mellett, a merészebb, színesebb darabokon van a hangsúly. Ilyen például a GUCCI - GG0253S napszemüveg, amely a klasszikus kerek formájú lencsét ötvözi a légiesen könnyű és csodaszép kerettel.

A különböző kollekciókban kedvünkre válogathatunk világosabb vagy sötétebb fazonok közül. A férfiaknak szánt kínálat is egyre merészebb, már nem csak a klasszikus stílus népszerű, hanem az extrább, divatosabb, menőbb fazonok is. Kedveltek például a különlegesebb alapanyagokból - például fából - készült keretek is. 

Style Optikában válaszhatók olyan napszemüvegek is, amelyek felnőttek és gyermekek számára egyaránt elkészíthetők akár dioptriás változatban, többféle színben és felületkezeléssel, sőt akár polarizált kivitelben is.