Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.17

Egyedi fogászati ellátás Pécsen

Nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba, hét kétágyas, illetve két exkluzív egyágyas szoba található a magánklinikán. Ez mellett tágas parkoló és kényelmes várótermek szolgálják ki a betegek és a szakmai csapat igényeit egyaránt. A régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása, amely a sebészeti osztállyal működik együtt, a műtétek itt kizárólag teljes érzéstelenítéssel történnek.

 

pecs-fogaszat.jpg

 

Két jól felszerelt fogorvosi rendelő és egy panoráma röntgengép biztosítja a vizsgálatok megfelelő minőségét. A magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat. Délnyugat-Magyarországon, Pécsen a legmodernebb üveg-és betonszerkezet páratlan környezetet nyújt a betegek kezelésére, mindezt a legnagyobb gondosságban és tiszteletben a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak.

Szolgáltatásaink között szerepelnek a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, hidak, inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok 14 elemig, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, fogfehérítés, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A laborban dolgozó kollegák magasan képzett fogtechnikusok, akik a lehető legpontosabb munkát végzik, az Ön igényeinek figyelembe vételével.

Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek rendelkezésére áll. A legjobb minőséget a legjobb áron garantáljuk. A fogtechnika laboratóriumban minden szükséges munkafolyamatot megvalósítunk a legmodernebb technológiák segítségével. Így a versenyképes árak mellett a teljes minőségellenőrzést is garantáljuk minden munkafolyamat során.

Választhat meglévő árú szolgáltatásunk, vagy előre megtervezett ajánlatunk között, igényelhet egyedi, testreszabott kompozíciót, amely személyre szabott, ugyanakkor kényelmes. Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!