Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.11.14

Divatos gél körmök készítése otthon

Egy otthoni gél lakk szett bármire képes, még arra is, hogy mostantól magadnak készítsd a körmeid, sőt a barátnőkkel együtt is tulajdonosai lehettek egy kis házi manikűrszalonnak. Gondoltál már arra, hogy mennyire jó lenne, ha te is tudnál manikűrt készíteni, és nem kellene többé ezért másnak fizetned? Persze hogy gondoltál rá, hiszen ez minden hölgynek, aki egyszer elkezdi a körmeit komolyabban manikűröztetni, megfordul a fejében. A hölgyek egy ideig maguknak készítik a körmeiket, aztán amikor egy alkalom miatt elmennek egy manikűröshöz, onnantól kezdve nincs megállás. És hogy miért mennek el?

Vagy mert egy barátnő elcsábítja oda őket egy csajos délutánra, vagy éppen férjhez mennek, és úgy gondolják, itt az ideje, hogy profi kézbe kerüljön a köröm – egy alkalommal, de egy alkalom után pedig már nincs megállás – három hetente vagy havonta meg kell jelenni a műkörmösnél és bizony nem kevés pénzt kell otthagyni. De vajon tényleg készíthetünk otthon is szép körmöket? A megfelelő gél lakk szett segítségével a niiza.hu válasza az igen.

 

mukorom-keszitese-otthon.jpg

 

Buli a lányokkal – gél lakk szett otthoni használatra

A hölgyek szeretnek magukkal és a kinézetükkel foglalkozni, szeretnek néha egy forró kád vízbe befeküdni, és kényeztetni testüket, eljárnak kozmetikushoz, aki segít a bőrhibákat eltüntetni, pakolást használnak, szőrtelenítenek, fodrászhoz és műkörmöshöz járnak és még sorolhatnánk. Ahhoz, hogy egy nő nőnek érezhesse magát, ezekre szüksége van, hiszen így lehet ápolt külseje, ami a belsőt is kellő energiával és magabiztossággal tölti el. Egy ápolt és kiegyensúlyozott nő mellett pedig könnyebben lehet a férfi is férfi, és ha a férfi igazán férfi, akkor a nő is még könnyebben érzi magát nőnek – ez egy körforgás, amit jobb nem megbolygatni.

Néha azonban nincs idő valamire, valami kimarad, mert nem lehet mindig mindent elvégezni, de szerencsére – talán a fodrászon kívül – ezek mind olyan dolgok, amelyeket az otthoni kozmetikában is el lehet végezni, sőt, egy csajos hétvégét még jól fel is dob az, ha a lányokkal berendeztek egy kozmetikai szalon és ki-ki magának vagy egymásnak elvégzi a szépészeti „beavatkozásokat”.

A viccet félretéve tényleg nagyon jó ötlet, hogy egy lánycsapat, akik tényleg kellő időt töltenek együtt, közösen vásároljanak egy gél lakk szett csomagot, és néha összejöjjenek és együtt készítsék el a manikűrt. Lehet ez egy buli előtti összejövetel is, megspékelve egy kis koccintással, történetekkel és pletykákkal, ami kezdődhet akár délután főzéssel és együtt evéssel, de akár lehet egy pizsamaparti tárgya is az új manikűr. A lényeg, hogy nem muszáj, hogy egy valaki vásároljon gél lakk szett terméket, lehet ezt közösen is, hiszen azért havonta többször úgysem nyúlunk hozzá, havonta egyszer pedig miért ne újulhatnánk együtt?!

Mit tartalmaz egy gél lakk szett?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy de mégis mit vásároljanak meg, ha otthon szeretnének gél lakkot készíteni, hiszen nem tudják, soha nem figyelték, hogy a manikűrös mit használ. Ez sem olyan nagy probléma, hiszen szerencsére nem muszáj egyenként kiválogatnunk a termékeket, hanem lehet együtt, csomagban vásárolni meg azokat – így esélytelen, hogy bármilyen szükséges dolog is kimaradna.

A legtöbb gél lakk szett már úgy vásárolható meg, hogy a körömlakkok színét mi választhatjuk ki. Egyébként a gél lakk szett nyugodtan megvásárolható webshopból is, nem kell érte boltba menni, hiszen ha ismerjük a lakk márkáját, megbízunk benne, esetleg a színt is ismerjük, akkor miért kellene azt élőben látnunk, kipróbálni úgysem tudjuk.

Ha együtt rendelünk a lányokkal, akkor legyen inkább az a legnagyobb problémánk, hogy a színekben meg tudjunk egyezni és hogy össze tudjunk hozni egy olyan hétvégét, amikor körmözhetünk.