Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.04.04

Digitális fotókidolgozás

Mindenkinek fontos, hogy kidolgozott fényképei élethűek, tartósak legyenek és megőrizzék minőségüket. Nálunk a minőség elengedhetetlen szempont fotókidolgozáskor. A fényképek mindenkor megőrzik életünk legfontosabb eseményeit, mozzanatait amik megérdemlik a minőségi kidolgozást. Csak csúcsminőségű fotópapírra dolgozunk, prémium nyomási technológiát használunk a fotókhoz, hogy évek múlva sem fakulnak meg. Gazdag, élénk színek garantálják a fényképek tartósságát így a végeredményt láttán a mosoly sem maradhat el.

 

digitalis-fotokidolgozas.jpg

 

A munkát nem automata gépek végzik, így olyan extra szolgáltatás is kérhető, mint például a vörösszem-korrekció, melynek költségeiről a megrendeléskor járhatsz utána.

A fotókidolgozáshoz minden esetben kérés nélkül ingyenes képkorrekciót szolgáltatunk. Minden képet egyesével dolgoznak ki, így fényképeiben évek múlva is gyönyörködhet.

 

A korrekciók során javítjuk a színeket, a fehéregyensúlyt, természetessé tesszük a bőrszíneket, beállítjuk a megfelelő élességet, a méretarányt, ahol szükséges világosítást végzünk annak érdekében, hogy képeid minél élőbbek és élethűbbek legyenek. Mivel gyakran előfordulhat, hogy a kért képek méretaránya nem az elvártnak megfelelő, így a kidolgozás során lemaradhatnak a kép egyes részei. Mi pontosan figyelünk arra, hogy a megrendelt képek méretarányait megfelelően beigazítsuk, hogy a lényeges részek semmiképp se maradjanak le a képekről.

 

A kidolgozáshoz egytől egyik kiváló minőségű Fuji fotópapírokat használunk, így ha bármekkora képet szeretnél kidolgoztatni, választhatsz többféle fotópapír kínálatunkból:

A Prémium Fuji Cristal 210 grammos fotópapírra nyomott képek az otthon nyomtatott fényképek minőségét túlszárnyalják, hiszen a színek élethűek maradnak, a képek ével múlva sem színeződnek el, vagy sárgulnak el. Extra Fuji Supreme 270 grammos fotópapírral élénkebb színek, szélesebb színtartomány érhető el a képeken.

A fekete és fehér árnyalatok tökéletesen mutatnak és kiváló lesz a kép stabilitása.

A gyöngyházfényű pearl papírral a Fuji kifejezetten a digitális felvételekhez fejlesztett ki, csillogását a felületébe ágyazott gyöngyház kristályoknak köszönheti. Az eredmény megbízható képminőség és tökéletes színhűség mellet leheletnyi csillogás lesz.

Online képkidolgozó felületünk segítségével gyorsan és könnyedén leadhatod megrendelésedet. Ehhez kapcsolódó linket honlapunkon megtalálod. Képeidhez extra ajándékot is biztosítunk, amennyiben szeretnéd legjobb képeidet poszter nagyságban is megrendelheted.