Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.24

Dekoratív enteriőr Maestro kilincsekkel

Napjainkban meglehetősen széles választék tárul azok elé, akik a lakásuk felújítására, átalakítására vállalkoznak, hiszen rengeteg termék beszerzésére nyílik lehetőségük. Ez abban az esetben is így van, ha új nyílászárók beszereléséről, vagy a régiek helyreállításáról van szó.

 

kilincs.jpg

 

A Maestro kilincsek már közel 20 éve a piac élmezőnyében szerepelnek, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy ezek a termékek milyen magas minőséget képviselnek. Akik úgy döntenek, hogy az ajtóikra ilyen típusú kilincseket szereltetnek fel, garantáltan nem csalódnak a végeredményben, az ugyanis minden szempontból meg tud felelni az elképzeléseknek. Gyakran felmerül a kérdés, hogy egy olyan apró kiegészítőnek, mint amilyen egy egyszerű kilincs, milyen feltételeknek kell megfelelnie? Mint, ahogy a mondás is tartja, sokszor az apróságokon múlik a lényeg, ami a lakberendezés tekintetében fokozottan igaz. Ha ránézünk egy enteriőrre, akkor úgy tűnhet számunkra, hogy csak az összképre fókuszálunk, ez azonban messze áll a valóságtól, hiszen az összképet meghatározó stílusjegyek mindig a részletekből tevődnek össze.

 

A Maestro kilincsek lehetővé teszik, hogy a nyílászárók is tökéletesen illeszkedjenek az új környezetbe anélkül, hogy az ajtókat ki kellene cserélni. Sok esetben elég egy alapos festés, hogy az ajtók, ablakok új kinézetet kapjanak. A Maestro kilincsek már számtalanszor bizonyságot tettek arról, hogy maximálisan meg tudnak felelni a felhasználók igényeinek, hiszen a dekoratív kinézethez megbízható használat, és rendkívül hosszú élettartam is párosul. A termékpalettán a réz, az alumínium, a nikkel és a rozsdamentes acél kilincsek is megtalálhatók, de mindezek mellett a baktériumtaszító ezüst-ionos bevonattal rendelkező változatok is beszerezhetők, amik igazi kuriózumnak számítanak a kínálatban.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy bármelyikre is esik a vásárlók választása, végül örömmel nyugtázzák, hogy jó döntést hoztak, és a Maestro kilincsek tényleg olyan szuper termékek, mint amilyennek tűnnek. Mivel sokféle típus áll rendelkezésre, amik színben, formában és kialakításban is változatos képet mutatnak, ezért mindenki azokat a változatokat tudja beszerezni, amik összhangban állnak a bútordarabokkal, illetve más lakberendezési tárgyakkal. Ennek eredményeképpen mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy olyan otthont teremtsen, ami nem csak szép, hanem kényelmes is, és a funkcionalitás tekintetében is megfelel az egyénileg felmerülő igényeknek. A Maestro kilincsek azzal a céllal kerültek kialakításra, hogy a belső terek tökéletes kiegészítőivé váljanak.