Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.12.09

Dekorációs világítás télen

Az év ezen szakaszában több okból is szükséges a stílusos világítás. Egyrészt a legrövidebb nappalok, és legsötétebb éjszakák most következnek. Másrészt nyakunkon a karácsony, amely mindig is az év legjobban várt ünnepe. Ezen ünnep alkalmából otthonunk kívül-belül hangulatos világításba öltözik. A klasszikus téli dekorációs világítások a fényhálók, a fényfüzérek és a fényfüggönyök. Másik nagy előnyük, hogy ezek a dekorációs világítások nagyon jól megférnek együtt, és bátran variálhatóak is.

 

karacsonyi-vilagitas.jpg

 

Téli világítások

 

Napjainkban a megújult világítástechnikai elemeknek köszönhetően már nincsenek kifejezetten csak téli világítások. Jó a mikulás a rénszarvasokkal, vagy a fenyőfa természetesen a karácsonyi ünnephez köthető. De a hagyományosnak mondható világítási megoldásokat akár az év teljes szakaszában meghagyhatjuk dekorációként. Így a jövő évi szent ünnep közeledtével már csak a szimbolikus figurák kihelyezéséről kell majd gondoskodni.

 

A karácsony örök világításai

 

A klasszikus karácsonyi világítások soha nem mennek ki a divatból. A legjobb ezekben, hogy bármelyik otthon szinte bármilyen területén egyszerűen alkalmazhatóak. Legyen szó akár lakásról vagy családi házról, ezekkel az egyszerű megoldásokkal varázslatos fényjátékot idézhetünk elő. Alkalmazhatjuk őket a hagyományos verzióban, vagy elengedhetjük a fantáziánkat, és kreatív megoldások is születhetnek. Multifunkcionális világítások ezek, jól mutatnak az ablakban, az ajtókon, bokrokon, fákon és a teraszon egyaránt.

 

Modern kivitelek

 

Természetesen a tradicionális megjelenés mellett ezek a világítások is megújultak. A modern világítástechnikai elemek mindegyike LED-vel felszerelt, így a költséghatékony üzemeltetés mellett a hosszú élettartam is garantált. A színválasztékuk is széles, a kristályos hideg fehér tökéletes választás külterületre. A szinte arany színekben pompázó meleg fehér árnyalat pedig tökéletes választás otthonunk belterületére. A kifejezetten ünnepi színes változatot választhatod bárhová. A fényfüzérek között vannak egyszerűbb megjelenésűek, de akár a szív, virág vagy levél formájúak közül is választhatsz az alkalomhoz vagy az ízlésednek megfelelően.

A kültéri világításmegoldások nyugodtan használhatóak a lakáson belül is. Kicsit erősebb anyagból készültek, vízállóságuk is magasabb, de ez a működésüket egyáltalán nem befolyásolja. A téli világítások területén talán a fényfüggönyök nevezhetőek a legkedveltebbnek. Ez a világítási forma ugyanis megjelenésében a fényhálók rendezettségét és a fényfüzérek izgalmát is magukban hordozzák. Válassz egy új dekorációs világítást otthonodba, hogy az idei karácsony meseszép legyen. A megható látvány segíthet felejteni ezt a nehéz évet, és fénye örömmel tölti majd el családod és barátaidat is.

 


loading...