Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.10.13

Csomagfeladás Olaszországba néhány kattintással

Ha élnek Olaszországban ismerőseid, minden bizonnyal szívesen küldenél nekik néha egy-egy csomagot. Ha egy fontos olasz ügyféllel tartasz kapcsolatot, előfordulhat, hogy küldeményeket kell továbbítanod neki. Hogyan tudnád ezt a legkényelmesebben és a legköltséghatékonyabban kivitelezni? Ebben a cikkben választ kapsz erre. 

 

olaszorszag-roma.png

 

Csomagküldés otthonról

 

A Csomagnet.hu segítséget nyújt abban, hogy percek alatt elintézhesd csomagfeladásodat, legyen szó akár Olaszországról is. Néhány kattintással elérheted a legnépszerűbb futárcégek aktuális ajánlatait, és perceken belül indíthatod az egész küldési folyamatot. A futárok háztól házig fuvarozzák a küldeményed. 

 

Először adsz fel csomagot Olaszországba? Ne aggódj, a Csomagnet.hu oldala úgy lett kialakítva, hogy minden fontos tudnivalót megtalálj. A szükséges paraméterek egyértelműen fel vannak tüntetve, így egyszerűen intézheted a feladást. A gyorsaság is előnye az oldalnak, mindössze meg kell adni a küldeményed adatait, és már láthatod is a különböző futárcégek szállítási díjait. Így könnyen kiválaszthatod, melyik érné meg számodra momentán a legjobban. Emellett a regisztráció sem lassítja a folyamatot, ugyanis nem szükséges a csomagküldéshez. 

 

Az olaszországi címkézés ördöngösségeivel sem kell foglalkoznod. A megadott paraméterek alapján létrehoz számodra egyet az oldal, melyet a futár ráragaszt a csomagodra. Arra azonban ügyelj, hogy a TNT Futárszolgálat esetén ezt neked kell kinyomtatnod! 

 

A Csomagnet.hu előnyei

 

Habár regisztráció nélkül is gondtalanul fel tudod adni a küldeményedet, mégis megéri időt fordítani rá. Olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, melyekkel még gyorsabbá és praktikusabbá teheted a rendszeres csomagküldést. Lementheted küldeményeid adatait, így a későbbiekben egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező csomag esetén csak ki kell választanod a megfelelőt. Másik előny pedig a külföldi csomagod nyomon követése.

 

A regisztráció nyújtotta lehetőségek mellett vannak további előnyei is az olaszországi csomagküldésnek. Európa legnevesebb futárszolgálatai kézbesítik csomagodat kedvező díjak fejében. Emellett online kalkulációt, azonnali megrendelést és biztonságos fizetési lehetőségeket is biztosít az oldal. A futárcégek közül a TNT egy, a DPD és a GLS 3-5 munkanapon belül szállítja ki csomagod, utóbbiak fapados áron. 

 

Kedvező árak - minőségi szolgáltatás

 

A Csomagnet.hu mindig naprakész információkkal szolgál, így könnyen megtudhatod, hogy éppen melyik futárcég kézbesíti legolcsóbban a küldeményed. Az oldalon versenyképes árakkal, kedvezményekkel találkozhatsz, de ez nem a rossz minőséget tükrözi. A cég a nagy mennyiségben közvetített megrendelések miatt képes alacsony díjakat biztosítani. 

 

Gépeld be küldeményed paramétereit, válassz a különböző szolgáltatások közül, és már 

indulhat is csomagod egyenesen Olaszországba!

 


loading...